Koliko bi zapravo koštali ovi televizijski stanovi?

Seks i grad
20.03.2017.

Je li Carrie Bradshaw stvarno mogla priuštiti svoj stan?

Časopis The New York Post napravio je malo istraživanje koje otkriva koliko bi danas na tržištu koštali neki od  najpoznatijih televizijskih stanova. Jesu li si ovi likovi i mogli priuštiti svoje domove, pogađamo u nastavku.

Stan Carrie Bradshaw u “Seksu i gradu”

Naša omiljena fiktivna modna ikona Carrie Bradshaw za svoj slatki stan u seriji navodno je plaćala 700 dolara mjesečno. No njezin stan na Manhattanu danas bi mjesečno koštao sigurno između  $2,500 i $2,900. A ako u obzir uzmemo da je njezin ormar skoro veličine dodatne sobe, cifra bi možda mogla dosegnuti i tri i pol tisuće dolara.

 

Seks i grad

 

 

Glavni stan u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”

Stan u  kojem su u  nekom trenutku živjeli skoro svi junaci ovog popularnog sit-coma nalazi se u njujorškoj Upper West Side četvrti. Stanovi (ovaj ima dvije sobe) u tom dijelu New Yorka mjesečno se iznajmljuju po tarifi od  $2,500-$3,000.

 

HOW I MET YOUR MOTHER

 

 

Monicin stan u “Prijateljima”

Nasuprot relativno malenog stana Chandlera i Joeya nalazi se poprilično velik stan u kojem su većinu serije živjele Monica i Rachel. Monica je taj stan naslijedila od svoje bake, ali da nije imala tu sreću, za ovaj komad nekretnine na Manhattanu morala bi mjesečno izdvojiti čak  $3,400. No zbog velike terase koju ovaj stan uključuje cijena njihovog stana na stvarnom tržištu mogla bi dosegnuti i $4,000, a i dečki preko puta izdvojili bi tek tisuću manje za svoj.

 

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Drži nas na ledu: Chris Noth na glasine o vraćanju u 'Seks i grad' odgovorio u stilu Mr. Biga

Baš kao Carrie Bradshaw u svim sezonama, pokušavamo dešifrirati ambivalentne poruke Mr. Biga

Ipak se događa: 'Prijatelji' se ponovno okupljaju na setu!

Što možemo očekivati od najavljenog reuniona?

Doznali smo kako će u rebootu objasniti zašto Samanthe nema u 'Seksu i gradu'. Već nam nedostaje...

Naslov 'And Just Like That...' kojim je najavljeno novo poglavlje slavne serije objašnjava antiklimaktičan razlog zbog kojeg Samantha više nije dio slavne četvorke

Ludi ste za „Prijateljima“? Kladimo se da ovo ipak ne znate o njima!

Tko je od glumaca privatni vlasnik ružnog bijelog keramičkog psa iz Joeyevog stana? Koja je slavna plavuša bila prvi izbor za Phoebe? Tko je na setu umirao od straha kad bi kroz kadar prošla kućna ljubimica patka?

'Seks i grad' bez Samanthe je samo 'grad'. Želimo li zaista najavljeni reboot?

Kao i mnoge veze koje smo pratile u seriji, možda bi bilo bolje da ostavimo ovu ljubav u prošlosti dok još imamo lijepa sjećanja…

▲ Povratak na vrh