Novi broj

Elle Decoration
01.09.2014.

Novi broj Elle Décoration nalazi se na svim kioscima već 1. rujna

Novi Elle Décoration nudi vam pregršt inspiracija gdje sve možete saviti svoj topli dom – na vrhovima poslovnih tornjeva, u starim kurijama i povijesnim zdanjima, u derutnoj kući koju vam je ostavila baka, koja vapi za obnovom, u tipografskom odjelu stare gradske tiskare… ili naprosto na otvorenom – gdje ga gradite sami, od kamena temeljca.

 

Elle Decoration

 

Kako nam se približava šarena jesen, nije neobično da su glavni trend boje, što živahnije, to bolje. Često dolaze u začudnim kombinacijama, za koje bismo do jučer rekli da “ne idu skupa” – no sve se mijenja, pa i pogled na ove igre komplementarnih nijansi. Veliki je trend i namještaj izrađen ili ukrašen bakrom, koji je također “obojen” plemenitim metalnim sjajem. Tu su egzotični uzorci, poput perzijskih tepiha – koji se reproduciraju i rekontekstualiziraju u keramici, ali pejzažnoj arhitekturi cvjetnih uzoraka. Na kraju, tu je i “zelena”, održiva arhitektura, koja je više chic nego ikad!

 

Elle Decoration

 

Najzanimljiviji sugovornici – dizajner-zvijezda koji začuđuje organskim rješenjima Sebastian Errazuriz, polivalentni i superuspješni kineski umjetni Ai Weiwei, dobitnik ovogodišnje nagrade Vladimir Nazor, poznati riječki arhitekt Idis Turato… – približavaju sadašnji trenutak u arhitekturi i oblikovanju, koji će vam pomoći da i vaš dom zakuca u ritmu trendova.

Novi Elle Décoration donosi i top 20 lustera i svjetiljki, dossier o kuhinjama te još mnogo posve konkretnih savjeta korisnih u suvremenom stanovanju.

Potražite novi Elle Décoration na kioscima od 1. rujna 2014.

Pročitajte i...

Iznenadite zaljubljenike u interijere s ovim genijalnim poklonima

Zanimljivi detalji koji će uljepšate domove vaših bližnjih

U ovom chic hotelu na Santoriniju se definitivno vidimo

Tko kaže da ne možemo već početi planirati buduće zaslužene odmore?

Maštamo o chillanju uz ove bazene

Inspirativne lokacije za odmor iz snova

▲ Povratak na vrh