Dašak Mediterana u Kaliforniji: Oduševljava nas dom Aimee Song

11.03.2021.

Poznata influencerica i dizajnerica u svojoj novoj kući živi s dečkom i psima, a brojne bismo detalje voljeli iskopirati u svom domu

Aimee Song zaista ima stila, čime je zaslužila i titulu jedne od top modnih influencerica u svijetu, ali i vlastitu modnu liniju, Song Of Style. No, kao školovana dizajnerica interijera, njezin se dobar ukus vidi i uređenju doma. Njezina prijašnja kuća, koju je prodala prošle godine, bila nam je redoviti izvor inspiracije, a sadašnja je također to već postala. Cijeli proces uređenja nove kuće dijelila je s pratiteljima na Instagramu, a svatko tko je ikada prolazio kroz proces adaptacije doma može se poistovijetiti sa svim stresovima, bukom, prašinom, nailaženjem na neočekivane zapreke i probijanjima rokova (oni koji nisu bili u toj situaciji, neka se smatraju upozorenima).

Njezin je kalifornijski dom, koji dijeli s dečkom Jacopom Moschinom i psima, prava mediteranska oaza u Kaliforniji. Stil uređenja mogao bi se opisati kao topli minimalizam: bijeli zidovi neutralna su površina na kojoj se ističu grede stropova i jednostavne drvene police za knjige.

Pri odabiru namještaja naglasak je na teksturama: voluminozne obline ‘it’ sofe Marija Bellinija dominiraju dnevnim boravkom, uz jednostavan drveni stolić hrapave površine i vintage stolce. U kuhinji pozornost privlače prekrasne prošarane mramorne radne plohe i sudoper, a kupaonica izgleda kao luksuzni, ali topli spa, popločena kamenim pločicama u pješčanim nijansama.

Od svega, najviše možda uzdišemo za dvorištem s bazenom, okruženim visokim drvećem i drugim raslinjem, odakle je Aimee Song pratila brojne digitalne revije tjedana mode, u čemu bismo joj se u takvom ambijentu, rado pridružili.

Piše: K.S.

Foto i video: Instagram aimeesong

Pročitajte i...

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

Kako urediti dnevni boravak po Feng Shui principu

Gdje živite i kako se osjećate, čini ogromnu razliku u vašoj kvaliteti života. Dnevna soba prostor je u kojem se okupljate vi, članovi vaše obitelji i prijatelji, stoga je važno osigurati da ovaj prostor ima dobar Feng Shui i pruži dobrodošlicu svima koji u njega uđu

Vrtne stolice od recikliranih ribarskih mreža koje ovu sezonu želimo vidjeti na našim terasama

U susret obilježavanju Dana planeta Zemlje, JYSK je predstavio novu kolekciju vrtnog namještaja s naglaskom na stolice izrađene od starih ribarskih mreža kako bi se priključio globalnom povećanju svijesti o održivom razvoju.

chrissy teigen i john legend

Zavirite u bivši dom Chrissy Teigen i Johna Legenda na Beverly Hillsu

I što je za Chrissy najvažnije da njezina raskošna kuća ima?

Unesite toplinu u svoj dom održivim proizvodima skandinavskog dizajna

Nordic Mood kolekcija iz JYSK-a usmjerena je na održivost

prima namještaj

Oslobodite svoju kreativnost u uređenju doma uz novi PRIMA Interijeri katalog

Inspirirajte se najnovijim trendovima u uređenju interijera predstavljenim u novom PRIMA katalogu.

▲ Povratak na vrh