Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

04.05.2020.

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

U hollywoodskim real estate kuluorima šuška se kako su Sussexi konačno pronašli zdanje dostojno njihovih ne više kraljevskih ambicija, a riječ je o vili vrijednoj 13 milijuna američkih dolara.

Luksuzna vila u Los Angelesu

Kuća sa šest spavaćih soba i šest kupaonica nalazi se u blizini jednog od najlukszuznijih kvartova u LA-u, Pacific Palisades, a prvi susjedi bi im, kako stvari stoje, mogli biti Tom Hanks i Ben Affleck. Osim velikog bazena, kućnog kina, ogromnog vrta i spektakularnog pogleda na more, vila sadrži i zaseban stan za Meghaninu majku Doriu koja će pomagati s čuvanjem malenog Archieja. Meghan i Harry navodno čekaju da se stabilizira situacija s koronavirusom prije nego što oslužbene ovu odluku, no čini se kako je njihova potraga za novim domom konačno privedena kraju. U galeriji vam donosimo fotografije glamurnozne vile.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan i Harry ponovno na sudu

Nova legalna saga bivšeg kraljevskog para

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

▲ Povratak na vrh