Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

04.05.2020.

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

U hollywoodskim real estate kuluorima šuška se kako su Sussexi konačno pronašli zdanje dostojno njihovih ne više kraljevskih ambicija, a riječ je o vili vrijednoj 13 milijuna američkih dolara.

Luksuzna vila u Los Angelesu

Kuća sa šest spavaćih soba i šest kupaonica nalazi se u blizini jednog od najlukszuznijih kvartova u LA-u, Pacific Palisades, a prvi susjedi bi im, kako stvari stoje, mogli biti Tom Hanks i Ben Affleck. Osim velikog bazena, kućnog kina, ogromnog vrta i spektakularnog pogleda na more, vila sadrži i zaseban stan za Meghaninu majku Doriu koja će pomagati s čuvanjem malenog Archieja. Meghan i Harry navodno čekaju da se stabilizira situacija s koronavirusom prije nego što oslužbene ovu odluku, no čini se kako je njihova potraga za novim domom konačno privedena kraju. U galeriji vam donosimo fotografije glamurnozne vile.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

Meghan Markle će ponovno postati blogerica

Slava influencerke na Instagramu proganja vojvotkinju?

▲ Povratak na vrh