Od sada možete odsjesti u pravoj Barbie kući!

27.11.2019.

Ružičasta vila spremna je goste

Tijekom 60 godina postojanja, Mattelova lutkica Barbie obilježila je mnoga djetinjstva. Mijenjala je izgled, stylinge i zanimanja, no jedna je stvar ostala konstantnom: gotovo sve djevojčice sanjale su da će jednom na poklon dobiti ružičastu Barbie vilu. 

Sada je kuća iz snova postala stvarnost. Na obroncima kalifornijskog Malibua osvanuo je The Barbie Dreamhouse u prirodnoj veličini, a platforma Airbnb otvorila ju je za iznajmljivanje 23. listopada. Ružičasta vila sastoji se, naime, od prizemlja i dva kata, čudesnog infinity bazena, fantastičnog walk-in ormara, chic ureda, udobnog kina i terasa ukrašenih rozim ležaljkama, suncobranima i biljkama. Dekor interijera prati Barbie estetiku s pregršt ružičaste boje u svim nijansama i mnogo kičastih detalja, a ormar je ispunjen odjećom koja vjerno pratio onu koju je popularna lutkica nosila tijekom šest desetljeća postojanja (i mijenjanja karijera).

Čarobna Barbie vila u Malibuu opremljena je svim detaljima koji vam trebaju za uživanju u kalifornijskom suncu. Dok se opušteno brčkate u infinity bazenu (u koji se možete spustiti s toboganom s prvog kata!), pogled puca na beskonačni Pacifik, a kada poželite malo mira možete uživati u meditaciji na jednoj od terasa ili pak uživati u večeri uz svijeće ispod noćnog neba. Čak i teren za sport u ružičastoj je boji, naravno, opremljen s pregršt rekvizita za vježbanje koji podsjećaju na one s kakvima je “vježbala” vaša Barbika. Vila je, naime, predviđena za boravak četiri osobe jer ima dvije spavaće sobe, no ako vam je oduvijek bio san boraviti u Barbie kući, tada skupiti ekipu za odmor iz snova ne bi trebao biti problem. Što se nas tiče, mi bismo se odmah uselili!

Piše: T.L:

Foto: Airbnb 

Pročitajte i...

Streetwear Barbie je nova lutka u gradu

Novi stil ikonične lutkice

Neočekivani preokret u stvaranju Barbie filma!

Barbie buntovnica u filmskoj adaptaciji provokativnog indie dua?

U čast Dana žena Adwoa Aboah dobila je vlastitu Barbie lutku

Barbie odaje počast snažnim ženama za svoj 60. rođendan

Predivnu Margot Robbie uskoro gledamo u ulozi Barbie!

Još jedna uzbudljiva uloga za šarmantnu glumicu

▲ Povratak na vrh