Pogled u luksuzni stan Cate Blanchett

31.01.2021.

Svoj dom u Sydneyu slavna glumica prodaje za 12 milijuna australskih dolara

Otkad je prije nekoliko godina prestalo emitiranje MTV Cribsa, omiljene emisije u kojoj celebovi publici otvaraju vrata svojih mega vila i impozantnih voznih parkova, domove poznatih, osim u nekoliko specijaliziranih časopisa, najčešće imamo priliku detaljno razgledati tek kad ih oglase za prodaju. Upravo je to slučaj s Sydneyskim domom jedne od naših omiljenih glumica- Cate Blanchett.

Slavna glumica i suprug Andrew Upton prodali su većinu svojih australskih posjeda 2015. godine kako bi kupili dvorac u engleskom East Sussexu. Preporučena cijena za lukzusni stan u povijesnoj “Astor” zgradi je 12 milijuna australskih dolara. Stan je najveći u cijeloj zgradi, a nastao je spajanjem 3 manje jedinice 1923. godine. Sastoji se od 5 spavaćih soba i 4 kupaonice, radnog i dnevnog prostora s pogledima na poznatu Operu. Više u galeriji u nastavku!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Zavirili smo u šarmantnu, 102 godine staru kuću u Los Angelesu koju prodaje Lena Dunham

Njujorška glumica, scenaristica i redateljica zaključila da je New York ipak mjesto gdje se osjeća - kod kuće

Safička moda: Najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

Ne daju se iz mode: Postoji li zvijezda koja ove zime nije nosila Uggsice?

Blast from the past: jesu li Uggsice ponovno 'in' ili nikad nisu ni bile 'out'?

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

▲ Povratak na vrh