Pogled u lukzusni stan Cate Blanchett

09.07.2020.

Svoj dom u Sydneyu slavna glumica prodaje za 12 milijuna australskih dolara

Otkad je prije nekoliko godina prestalo emitiranje MTV Cribsa, omiljene emisije u kojoj celebovi publici otvaraju vrata svojih mega vila i impozantnih voznih parkova, domove poznatih, osim u nekoliko specijaliziranih časopisa, najčešće imamo priliku detaljno razgledati tek kad ih oglase za prodaju. Upravo je to slučaj s Sydneyskim domom jedne od naših omiljenih glumica- Cate Blanchett.

Slavna glumica i suprug Andrew Upton prodali su većinu svojih australskih posjeda 2015. godine kako bi kupili dvorac u engleskom East Sussexu. Preporučena cijena za lukzusni stan u povijesnoj “Astor” zgradi je 12 milijuna australskih dolara. Stan je najveći u cijeloj zgradi, a nastao je spajanjem 3 manje jedinice 1923. godine. Sastoji se od 5 spavaćih soba i 4 kupaonice, radnog i dnevnog prostora s pogledima na poznatu Operu. Više u galeriji u nastavku!

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

Predivan stan predivne Else Hosk

... je na prodaju za 3.5 milijuna dolara

6 zlatnih pravila za masažu lica kojih se drži Christy Turlington

Učimo lake i efikasne trikove od celebrity kozmetičarke glavom i bradom

Safička moda: najstylish lezbijke na filmu

Od Angeline Jolie u ulozi prvog otvoreno queer supermodela do ultimativno chic Cate Blanchett u ekranizaciji književnog klasika, ovo su naše najdraže filmske queer junakinje s fantastičnim smislom za stil

▲ Povratak na vrh