Pogledajte kako izgleda Shakirina kuća vrijedna više od 11 milijuna dolara

04.06.2018.

Pjevačica Shakira prodaje svoj dom koji se prostire na više od dvije tisuće kvadratnih metara!

Popularna pjevačica Shakira prodaje svoju renoviranu kuću u Miamiju! Kuća koja se prostire na imanju od dvije tisuće kvadratnih metara sastoji se od bazena i predivne terase, čak sedam kupaonica i šest spavaćih soba, a prodaje se za vrtoglavih 11.6 milijuna američkih dolara!

Kuća je uređena u minimalističkom stilu, ali s elementima koji referiraju na Shakirine kolumbijske i libanonske korijene, a u nastavku otkrijte kako točno izgleda!

Piše: A.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Detalji koji će odmah podignuti svaki interijer

Savršeno vrijeme za (male) promjene

Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Anne Hathaway

Glumica prodaje stan za vrtoglavih 3.5 milijuna dolara

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

▲ Povratak na vrh