Predivan stan predivne Else Hosk

24.11.2020.

... je na prodaju za 3.5 milijuna dolara

Supermodel Elsa Hosk okušala se u uređenju svog stana iz snova na lokaciji iz snova – njujorškoj četvrti SoHo i moramo priznati da je stvorila jednu pravu modernu i opuštajuću oazu usred vreve velegrada.

Loft s visokim stropovima kupila je još 2014., a zatim su uslijedile dvije mukotrpne godine temeljite renovacije koja je, između ostalog, uključivala premještanje kuhinje s jednog kraja stana na drugi, legalizaciju mezanina i uvoz podova iz Danske, uz pomoć biroa Alveary Architecture.

No nakon grubih radova, za uređenje svog doma, atipično za celebrityje, nije angažirala dizajnera interijera ili dekoratera, već je sama polako nabavljala namještaj i detalje, želeći stvoriti prostor koji će, za razliku od hotela u kojima je boravila većinu svoje karijere, odražavati njezin ukus i osobnost.

A ova “it” djevojka ima smisla za odabiranje “it” dizajnerskih komada, tako da njen dom krasi nezaobilazno Ettore Sotsass ogledalo, Camaleonda sofa Marija Bellinija i Pierre Paullin stolice, a istaknuto mjesto u dnevnom boravku ima i jedan Picasso kojeg je kupila na aukciji.

Prekrasan stan otvorenog tlocrta s visokim stropovima i velikim prozorima koji pružaju osvjetljenje kakvo jedan supermodel može samo poželjeti vjerojatno nisu dovoljni za potrebe buduće majke i rastuće obitelji, pa jedva čekamo vidjeti što će Elsa Hosk uređivati u budućnosti, no dotad crpimo inspiraciju iz ovog vrlo chic njujorškog lofta.

Piše: Kristina Stakor

Foto, Profimedia, Instagram hoskelsa

Pročitajte i...

Inspiracija u interijerima - zelene kuhinje polako, ali sigurno postaju hit

Osvježavajuće zelene nijanse vrlo stylish kuhinja

Hot trend: Drapirane suknje

Fashionistice vole ove midi suknje koje naglašavaju struk

balkon

Pretvorite svoj balkon u omiljeni kutak za ispijanje kave

5 savjeta dizajnerice interijera Katarine Kavain kojima ćete transformirati mali balkon u osobnu oazu

karen elson

Supermodel Karen Elson razotkriva naličje modne industrije. I nije neki prizor...

'Velika iluzija mode jest da gradi sliku žena kao moćnih božica, ali iza kulisa nemamo prava'

kreativni nered

Kako kaos pretvoriti u udoban i oku ugodan kreativni nered

Kreativni nered može biti stil života, ali kako i zašto uopće nered napraviti kreativnim kad cijeli život težimo tome da stvari dovedemo u red? Dizajnerica interijera Katarina Kavain ima par ideja kako kreativni nered učiniti chic!

▲ Povratak na vrh