Predivan stan predivne Else Hosk

24.11.2020.

... je na prodaju za 3.5 milijuna dolara

Supermodel Elsa Hosk okušala se u uređenju svog stana iz snova na lokaciji iz snova – njujorškoj četvrti SoHo i moramo priznati da je stvorila jednu pravu modernu i opuštajuću oazu usred vreve velegrada.

Loft s visokim stropovima kupila je još 2014., a zatim su uslijedile dvije mukotrpne godine temeljite renovacije koja je, između ostalog, uključivala premještanje kuhinje s jednog kraja stana na drugi, legalizaciju mezanina i uvoz podova iz Danske, uz pomoć biroa Alveary Architecture.

No nakon grubih radova, za uređenje svog doma, atipično za celebrityje, nije angažirala dizajnera interijera ili dekoratera, već je sama polako nabavljala namještaj i detalje, želeći stvoriti prostor koji će, za razliku od hotela u kojima je boravila većinu svoje karijere, odražavati njezin ukus i osobnost.

A ova “it” djevojka ima smisla za odabiranje “it” dizajnerskih komada, tako da njen dom krasi nezaobilazno Ettore Sotsass ogledalo, Camaleonda sofa Marija Bellinija i Pierre Paullin stolice, a istaknuto mjesto u dnevnom boravku ima i jedan Picasso kojeg je kupila na aukciji.

Prekrasan stan otvorenog tlocrta s visokim stropovima i velikim prozorima koji pružaju osvjetljenje kakvo jedan supermodel može samo poželjeti vjerojatno nisu dovoljni za potrebe buduće majke i rastuće obitelji, pa jedva čekamo vidjeti što će Elsa Hosk uređivati u budućnosti, no dotad crpimo inspiraciju iz ovog vrlo chic njujorškog lofta.

Piše: Kristina Stakor

Foto, Profimedia, Instagram hoskelsa

Pročitajte i...

Kuća iz snova Justina i Hailey Bieber

Zavirite u mega luksuzno zdanje...

Zavirite u gigantski ranč Toma Forda, veći je od Manhattana!

Ekstravagantno imanje s građevinama koje je projektirao Tadao Ando još je savršenije negoli smo ga zamišljali

Inspiracija u interijerima: zelene kuhinje

Osvježavajuće zelene nijanse vrlo stylish kuhinja

Što možemo naučiti od supermodela? Da je nakon pada najvažnije ustati sa stilom!

Simbolički gledano, naš je život posljednjih mjeseci nalik kultnoj reviji Vivienne Westwood iz 1993..: mi u ulozi Naomi Campbell, a protekla godina u ulozi onih nestabilnih platformi u kojima se slavna manekenka stropoštala na modnu pistu. I što je još važnije - ustala s osmijehom

Jer vi to zaslužujete: Uredite spavaću sobu za kraljevski odmor

Od onog Louisa XIV u Versaillesu, preko prosvjeda Johna Lennona i Yoko Ono za mir u svijetu, do opjevanog kalifornijskog Rihanne, krevet (i posljedično spavaća soba) centralno su mjesto u svakom domu.

Nije ti lako Mariah! Pandemiju bi lakše podnijeli da živimo u tvojoj vili

Svima je već dosta razgovora o koroni i njihova četiri zida, pa i slavnima

▲ Povratak na vrh