Sézanova kolekcija za dom rasprodaje se munjevitom brzinom

20.05.2020.

Signature lifestyle kolekcija

Jedan od naših omiljenih brendova, francuski Sézane, svoju je ponudu nedavno proširio komadima za uređenja doma. Signature lifestyle liniju pokrenula je i dizajnirala osnivačica brenda, Morgane Sezalory.

Na službenom sajtu možete pronaći tapete, baršunaste bilježnice, staklene kutijice za nakit, tote torbe i još štošta. Kroz kolekciju se provlači cvjetni print, simbol proljeća, odnosno novih početaka. Šarmantna vizija pariškog chica koja karakterizira Sézaneovu ponudu odjeće i modnih dodataka uspješno je prenesena na detalje za kuću, a mi ih u svojem domu vidimo baš sve!

Neki su komadi, poput Ciao Amore tote torbe, razgrabljeni rekordnom brzinom pa ako se imate namjeru počastiti nekom stvarčicom iz ove kolekcije, budite brzi! Sézaneovi fanovi su ionako već navikli da, ako ne žele završiti na listi čekanja, moraju reagirati odmah ili će ostati kratkih rukava.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Sézane

Pročitajte i...

3 ideje za reinvenciju prostora

Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, donosimo 3 ideje za veliku promjenu u vašem prostoru uz minimalne zahvate

Nekoliko malih promjena uz koje ćete dobiti kupaonicu iz snova

Ne morate razbijati pločice i mijenjati kadu da biste dobili novu kupaonicu. Ovi mali trikovi pomoći će vam da kupaonici date svjež izgled u trenu

Ovi sjajni komadi savršeno će nadopuniti vašu ljetnu garderobu

Sézaneova ljetna kolekcija je konačno tu, odabrali smo najbolje komade

Ove predmete jedva ćete čekati vidjeti u svom domu!

Složili smo wishlistu divnih detalja za dom!

▲ Povratak na vrh