Zavirite u svemirski Paco Rabanne butik u Parizu

03.03.2020.

Retro futuristički raj na novoj pariškoj adresi

Jutros, na zadnji dan pariškog tjedna mode, u francuskoj je prijestolnici otvoren novi dućan poznatog brenda Paco Rabanne. Drugi je to po redu Rabanneov prostor s pariškom adresom, a zamišljen je kao mjesto susreta high end mode i digitalnih iskustava. Ovaj retro-futuristički raj smjestio se u 8. arrondissementu na adresi 54 rue du Faubourg Saint-Honoré, a svojom fotogeničnošću ne dopušta posjetiteljima da odole fotkanju i dijeljenju po društvenim mrežama.

Prostor na tri kata dizajnirao je belgijski studio KGDVS, a sjajno odražava svemirsku chic estetiku koju vežemo uz ime Paco Rabanne od samih početaka brenda. Već spomenuti digitalni aspekt novog butika odnosi se na elektroničke izloge koji prikazuju odabrane odjevne predmete u visokoj rezoluciji kao i personalizirane touch-screen ekrane koji pomažu kupcima optimizirati shopping iskustvo.

Kreativni direktor Julien Dossena za Vogue je izjavio kako fizičke prodavaonice smatra ključnim kako bi klijentima prezentirao potpunu viziju brenda jer je dućan konačna manifestacija ekspresije brenda. Sve u svemu, novi prostor izgleda fantastično i svakako se nalazi na must-see listi pri sljedećem posjetu Parizu.

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Detalji koji će odmah podignuti svaki interijer

Savršeno vrijeme za (male) promjene

Ove predmete jedva ćete čekati vidjeti u svom domu!

Složili smo wishlistu divnih detalja za dom!

6 kultnih filmova u kojima su kostimografiju radili dizajneri A liste

Neke od najboljih kostimografija u filmskoj povijesti potpisuju Gaultier, Balmain, Chanel...

Ovaj profil okupio je na istom mjestu sve vaze koje bismo ikad mogli poželjeti

Napasajte oči na ovim ljepoticama koje će vam magično transformirati životni prostor

▲ Povratak na vrh