Avangardni komadi s XD XENIA DESIGN potpisom stižu na ELLE Boutique

13.06.2019.

Popularni modni brend u Dežmanovoj ulici

Otkako je davne 1986. krenuo na svoje uzbudljivo modno putovanje, brend XD XENIA DESIGN svoj je dizajnerski rukopis gradio oko inovativnih i nekonvencionalnih konstrukcijskih rješenja postavši jednim od pionira domaće avangarde te jednim od najcjenjenijih hrvatskih modnih studija.

 

 

Sa sjedištem u Čakovcu, modni brend Ksenije Vrbanić u tri je desetljeća doživio impresivan uspjeh ne samo u Hrvatskoj već i izvan granica. Rastući i šireći se, XD XENIA DESIGN osvojio je četu poklonica diljem planeta, a o globalnoj popularnosti brenda dovoljno govori informacija da se danas modeli s potpisom Ksenije Vrbanić mogu pronaći u više od 350 concept storeova rasutih na nekoliko kontinenata kao i na najprestižnijim modnim sajmovima u Parizu, New Yorku, Düsseldorfu, Moskvi na kojima brend već tradicionalno sudjeluje.

 

 

XD XENIA DESIGN nikada nije bio jedan od onih brendova koji su, samo da bi postigli komercijalni uspjeh, igrali na “sigurnu” kartu i kopirali postojeće modne trendove. Umjesto toga, XD je svoju nišu pronašao slijedeći ponešto drugačiji, dugoročno isplativiji pristup. Uvijek nastojeći svojoj publici ponuditi nešto neviđeno, novo i drugačije, brend je izgradio vlastitu, jedinstvenu estetiku, a ona mu je osigurala respektabilan broj dugogodišnjih vjernih klijentica čiji broj raste sa svakom novom kolekcijom koja izađe iz vrijednog čakovečkog studija.

 

 

Kao i svaka do sada, i kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2019. izazvala je oduševljenje modne publike. Kolekcija imena Xaipe bazirana je na inspiraciji suvremenom arhitekturom i netaknutom prirodom, a spomenuti se elementi ogledaju u printu koji odiše svježinom, tkaninama različitih tekstura te u interesantnim krojevima. U čak 140 modela kolekcija nudi pregršt različitih odjevnih komada stvorenih za sve prigode.

Fantastične odjevne komade s potpisom XD XENIA DESIGN koji su osvojili svijet moći ćete pronaći ove subote 15.6. od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice gdje vas čeka ELLE Boutique.

Piše: T.L.
Fotografije: Xenia Design

Pročitajte i...

Nova XD Xenia Design kolekcija

XD After Dark Cruise Collection

Kako Ksenija Vrbanić ostaje u korak s vremenom?

‘’Gotovo da nemamo četiri godišnja doba, već samo dva.’’

Voda idealna za užurban način života

Voda koja je osvježila posjetitelje ELLE Boutiquea

U fantastičnom okruženju otvoren je ovogodišnji ELLE Boutique by Smartwater!

U Dežmanovoj ulici jutros su domaći dizajneri predstavili bestselere kolekcija po povoljnim cijenama

▲ Povratak na vrh