Bliži se novo izdanje Elle Fashion Film Festivala

13.05.2016.

Pridružite nam se i ove godine od 2. do 4. lipnja uz najbolju selekciju modnih dokumentarnih filmova u kinu Tuškanac!

Omiljeni  Elle festival jedini je festival modnih dokumentarnih filmova u Hrvatskoj, a mjesto održavanja je već tradicionalno zagrebačko kino Tuškanac.

Festival  je uvijek izvrsna prilika za okupljanje mnogobrojnih poznatih lica iz svijeta kulture, filma, mode, a dvorana kina Tuškanac standardno je ispunjena do zadnjeg mjesta.

Ulaz na sve projekcije je besplatan, a  festival  okuplja i  mnogobrojnu mlađu  publiku koja iz godine u godinu  uživa  u odličnom odabiru modnih dokumentaraca novije  produkcije.

Festival je ujedno i prilika za održavanje panela u kojem sudjeluju poznate i stručne osobe, te razvijaju raznimljive diskusije o umjetnosti, modi, filmu.

Elle redakcija već  priprema novi program zanimljivih filmova i panel diskusija za šesto izdanje festivala koje će se održat početkom lipnja 2016., a  raspored projekcija i detaljan opis filmova doznajte uskoro!

Pročitajte i...

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu?

Ispred nas je kišni zagrebački vikend tijekom kojeg nas čeka niz sjajnih tuluma te odličnih predstava i filmova

Brojni poznati uživali na otvorenju ELLE Fashion Film Festivala

U zagrebačkom kinu Tuškanac sinoć je svečanim otvorenjem započelo 7. izdanje ELLE Fashion Film Festivala na koje su stigli i brojni poznati

ELLE Fashion Film Festival ugostit će polufinale 17. Portanova Fashion Incubatora

Posjetitelji subotnje projekcije Elle Fashion Film Festivala prvi će doznati kojih pet mladih dizajnera su finalisti 17. Portanova Fashion Incubatora

Uzbudljivi modni dokumentarci na ELLE Fashion Film Festivalu u Kinu Tuškanac i ovog rujna

Filmske poslastice za modne sladokusce i ove godine čekaju vas na Elle Fashion Film Festivalu - sa svečanim otvorenjem 14. rujna i projekcijama naredna dva dana, uz brojna popratna događanja, kino Tuškanac definitivno je "the place to be"!

Što nam donosi ovogodišnje izdanje Elle Fashion Film Festivala?

Šesto izdanje Elle Fashion Film Festivala premijerno će hrvatskoj publici predstaviti najbolju selekciju aktualne produkcije modnih dokumentaraca. Pridružite nam se!

Druženje s Yves Saint Laurentom

U opuštenoj atmosferi zagrebačkog Tuškanca te u sklopu Rendez-vous festivala u Hrvatskoj, otvoren je slavljenički, peti ELLE Fashion Film Festival koji je okupio brojna poznata lica

▲ Povratak na vrh