Busy Women: Tara fashion oblači užurbanu ženu

15.11.2019.

''Ljepota je u zaigranosti i kombiniranju''

Marija Fresl modu i stil vidi kao svitak koji otkriva nove nastavke priče dok se odmata, stoga već gotovo deset godina gradi brend pod imenom Tara fashion. Trendy dizajn po pristupačnim cijenama koji je dostupan diljem lijepe naše, a svaka nadolazeća kolekcija stvorena je kako bi se kohezivno uklopila u priču s onom koja joj prethodi. S posljednjim nastavcima Marijine priče i pričama drugih dizajnera, saživite na Elle Boutiqueu, u subotu 16. studenog 2019. godine od 10 do 19 sati, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Nabavite dizajnerske artikle po promotivnim cijenama i s popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

 

Koji su detalji bitni za dobar zimski kostim?

Kroj, kroj i samo kroj. No neki detalji koji vam zimski kostim mogu podignuti svakako su neobično kopčanje ili dobar broš za žene koje vole više nakita na sebi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TARA Fashion (@tara.fashion) on Oct 9, 2018 at 2:27am PDT


Plisirana ili pencil suknja? 

Ako baš moram birati rekla bih pencil jer više laska liniji žene dok plisirana suknja mnoge zna proširiti. Iako je u trendu, treba dobro paziti kada ju se i kako nosi i kombinira.

 

Da morate izabrati jednog umjetnika/umjetnicu kao inspiraciju, tko bi to bio?

Umjetnost vidim u svakoj ženi koja živi svoju modnu i životnu priču. Ne divim se nikom posebno, sve umjetnike cijenim i poštujem i imam široki spektar inspiracije. No u zadnje vrijeme, baš se posebno divim ženama koje žive svoju svakodnevicu, užurbanu, punu obaveza a opet su tako snažne i ženstvene.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TARA Fashion (@tara.fashion) on May 3, 2018 at 7:13am PDT


Vaši se lookovi iz sezone u sezonu mogu nadograditi jedni na druge.

Tako je, cilj mi je da žene imaju kvalitetne stvari koje mogu nadograđivati i osvježivati, miksati i s drugim dizajnerima i odjećom high street brandova, jer u konačnici ljepota i je u zaigranosti i kombiniranju. Na taj  način i moj neki komad može biti ispričan u stotinu modnih priča.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TARA Fashion (@tara.fashion) on Jun 23, 2018 at 7:01am PDT

 

 

Grozite li se više loših materijala ili nedorečenih krojeva?

Loših materijala. Jer za dobar kroj ipak treba biti pravi majstor.

 

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje .

Piše: D.M.
Fotografije: Tara fashion

Pročitajte i...

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

Dobro jutro! Jeste li spremne za ELLE Boutique?

Subota je dan za shopping na ultimativnoj dizajnerskoj destinaciji

▲ Povratak na vrh