Dioralop proslavio 5. rođendan i predstavio nove kolekcije odjeće i nakita

25.05.2018.

Modni brand DIORALOP je sinoć u društvu svojih klijenata i prijatelja proslavio 5. godinu postojanja njihovog dućana u Vlaškoj 13

Ovom prilikom Andreja Bistričić i Maja Merlić su prestavile kolekciju za ljeto 2018. koje su nedavno prikazale u obliku revije na ljubljanskom Tjednu mode. Uz kolekciju, od jučer je u dućanu dostupna i kolekcija nakita DIORALOP x MAMMII koja je nastala kao kolaboracija izmedju Dioralopa i Maje Miletić.

Radi se o statement nakitu od mesinga koji će biti savršeni dodatak svakom ljetnom outfitu. U galeriji pogledajte tko je sve došao proslaviti ovaj rođendan te veselu atmosferu, a Dioralop komade potražite na nadolazećem Elle Boutiqueu by Smartwater koji će se održati 9. lipnja u lapidariju Arheološkog muzeja u Zagrebu.

Tekst i foto: PR
Fotografije kampanje: Sanja Bistričić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Otkrijte novu kolekciju brenda ten:ten koja unosi dašak neočekivanog u svakodnevne komade

Kako odjeća prikazuje ljubav prema umjetnosti, glazbi i filmu

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh