Jesenski ELLE Boutique: dizajnerski komadi i fashion panel diskusije ove subote u MUO

14.11.2019.

Elle donosi najbolje od hrvatskog dizajna i ove jeseni

Najpovoljniji dizajnerski modni shopping stiže nam i ove jeseni na zagrebačke ulice pod okriljem časopisa ELLE. ELLE Boutique otvara vrata Muzeja za umjetnosti i obrt u subotu, 16. studenog, od 10 do 19 sati! Već treći put zaredom, ali prvi put u jesenskom ruhu i u Muzeju za umjetnost i obrt (MUO), ELLE predstavlja modnu manifestaciju ELLE Boutique i dovodi najpoznatija imena domaće modne scene u jedan od naljepših muzejskih prostora u Zagrebu. Potpuno originalno shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn očekuje sve ljubiteljice mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti značajan popust od čak 20%.

Dvadesetak najpopularnijih dizajnera prezentirat će svoje komade u svima dostupnom prostoru Muzeja za umjetnost i obrt te će na jedan dan visoku modu iznijeti iz svojih showroomova i studija, a cjelodnevno druženje zaokružit će i prigodan glazbeni program. Među dizajnerima su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su A’Marie, donassy, Klisab, Lei Lou, Boudoir, Link by Ogi Antunac, Brand Sopar Collection, Price on Request, XD Xenia Design, Hippy Garden, Mammii Jewellery, Little Wonder, TARA Fashion, Marija Kulušić, Hero4Heroes, ZETS Jewellery, My Mon Mon, The All! Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom prelijepom okruženju jednog od naših najstarijih muzeja. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti popust od 20 posto!

Kao zagovornik održivog i društveno osviještenog pristupa modi i dizajnu, Elle Boutique organizira i dvije panel rasprave:

Fast Fashion // Slow Fashion: etika i estetika u 13h

Uslijed ekstremnog ubrzanja proizvodnje i konzumacije mode te razvoja fenomena spore mode kao protuteži i čak izrazu bunta prema širenju fast fashion principa, otvaramo temu fast fashion vs. slow fashion s nekima od najznačajnijih modnih stručnjakinja i stručnjaka iz različitih rakursa. Pored etike, postoji li i estetika fast vs. slow fashion? Kakvi principi dominiraju na domaćoj modnoj sceni te koja je njihova pozadina? Koji trendovi dominiraju danas u svijetu i kakva je moguća tendencija za modnu budućnost? Što je najzahvalniji, a što najzahtjevniji aspekt rada u skladu sa slow fashion principima?

Panelisti/ce:
Marija Kulušić, Maja Miletić (mammii jewellery), Saša Joka, Nada Mirković
Moderira: Ana Fazekaš

The Good Fight in Fashion: angažirana moda u 17h

Moda reflektira različite društvene tendencije i perturbacije, ali ponekad nosi i borbenu gestu te stoji na prvim linijama društvenih tektonskih pomaka. S nekolicinom fashion znalaca razgovaramo o različitim dimenzijama društvenog angažmana unutar mode, od strukture samoga poslovanja modnih brendova, prisutnosti i vidljivosti dizajnerica, preko promicanja održivosti i veganske mode, uključivanju predstavnika i predstavnica marginaliziranih skupina u modeling, do demokratični(ji)h principa unutar Tjedana mode, zagovaranja unutar određene društvene problematike te feminističkih parola koje šeću modnim pistama…

Panelisti/ce:
Gala Vrbanić (Price On Request), Dina Šavorić (My Mon Mon), Tina Lončar, Maja Karnik, Paulina Jazvić
Moderira: Ana Fazekaš

Posjetitelji će se moći osvježiti za daljnje shopping pobjede u dvije lounge zone, a Boutique ima i svoju gastro ponudu s potpisom!

Kavana i restoran Muzej u sklopu MUO pripremio snack paket – čaša crnog vina uz Dalmatinski soparnik a la Muzej po cijeni od 30 kuna, a za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica koji se odluče za ručak spreman je popust od 20% na odabrane gastro delicije, ekskluzivno uz ELLE Boutique!

Lounge zona by Smartwater. Naime, voda je iznimno važna za zdravlje organizma jer čak dvije trećine našeg organizma čine tekućine te pravilna hidratacija organizma pritom ne znači samo piti vodu kad smo žedni – vodu se preporučuje uvijek imati pri ruci, a Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju. Stoga će se svi posjetitelji moći osvježiti uz vodu Smartwater.

Ovogodišnji jesenski Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard, Smartwater, Nespresso i Persil.

“ELLE Boutique već treći put zaredom okuplja najprestižnija imena domaće modne scene i visoku modu donosi u središte grada te je tako na tragu naše premise povezivanja potrošača s njihovim strastima. Kako bismo korisnicima Mastercard i Maestro kartica dodatno približili ovo ekskluzivno iskustvo kupnje pomno odabranih komada hrvatskih dizajnera, osigurali smo im popust od 20 posto,” rekla je Gea Kariž iz Mastercarda.

I dok nam naše vjerne Mastercard® i Maestro® kartice olakšavaju da osvježimo zimske edicije svojih ormara, Persil osigurava da svoje nove najdraže komade pazimo i mazimo. Fun fact: Persil Discs je prvi na tržištu sa četiri moćne komore koje pružaju četiri prednosti u jednom disku zahvaljujući Deep clean tehnologiji koja uklanja mrlje, čuva postojanost boje, pruža dugotrajnu svježinu i njeguje rublje!

A za sve posjetitelje Elle Boutiquea koji uživaju u kavi, partner Nespresso je pripremio nove okuse. Nespresso nas potiče da malo usporimo svoje živote u nadolazećem blagdanskom periodu i posvetimo se prijateljima i obitelji. U suradnji s renomiranom danskom dizajnericom Louise Campbell, Nespresso lansira limitiranu seriju kave i dodataka inspiriranu okusima i dizajnom nordijskih zemalja. U ponudi su dvije jedinstvene kave s okusima, jedna crna kava te nekoliko limitiranih dodataka, pažljivo dizajniranih za sve zaljubljenike u kavu i dizajn koje ćete moći otkriti na ELLE Boutiqueu, u coffee lounge zoni by Nespresso.

Ulaz na Elle Boutique u MUO se ne naplaćuje.

 

 

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Dođite na Elle Boutique 16.studenog, od 10 do 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt u središtu Zagreba! Ulaz na Elle Boutique u MUO se ne naplaćuje.

#ellecroatia #elleboutique #smartwater #mastercardhr #Mastercard #StartSomethingPriceless #Nespresso #NespressoHrvatska #nespresso.hr

 

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh