CULTURE by Lovro Krčar premijerno na ELLE Boutiqueu!

24.06.2020.

Po ručno izrađene komade prilagođene vašim željama dođite u subotu u Dežmanov prolaz!

Još jedan brend čije nam je sudjelovanje na ELLE Boutiqueu zadovoljstvo najaviti je CULTURE iza kojeg stoji talentirani Lovro Krčar. Tim povodom postavili smo mu nekoliko pitanja o tome što nam priprema za subotu i na čemu trenutno radi, a sve detalje možete saznati u blic intervjuu u nastavku.


Na čemu trenutno radiš? Sprema li se uskoro nova kolekcija?

Trenutno usavršavam kolekciju CULTURE SS20 koja se temelji na ručno rađenim odjevnim komadima i dodacima, a koju ću u subotu predstaviti i na ELLE Boutiqeu eventu. Paralelno pripremam kolekciju za jesen/zimu te izlaganje koje ću imati u Italiji krajem godine.


Možeš li neki svoj komad prozvati bestsellerom?

Ne mogu, zato što je svaki komad unikatan i prilagođen željama kupca. Svaki naš komad je ručno rađen i tretiran te ne postoje dva jednaka komada.

 

Što nam pripremaš za ELLE Boutique?

Ovo mi je prvi put da sudjelujem na ELLE Boutiqeu i smatram to odličnom platformom promicanja hrvatskih dizajnera. Pripremio sam nekoliko artikala među kojima se nalaze jakne, kratke hoodice, kratke majice, torbice te par komada iz naših prijašnjih kolekcija.

 


Dizajnerske komade CULTURE možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Viktor Jurić

Pročitajte i...

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh