CULTURE by Lovro Krčar premijerno na ELLE Boutiqueu!

24.06.2020.

Po ručno izrađene komade prilagođene vašim željama dođite u subotu u Dežmanov prolaz!

Još jedan brend čije nam je sudjelovanje na ELLE Boutiqueu zadovoljstvo najaviti je CULTURE iza kojeg stoji talentirani Lovro Krčar. Tim povodom postavili smo mu nekoliko pitanja o tome što nam priprema za subotu i na čemu trenutno radi, a sve detalje možete saznati u blic intervjuu u nastavku.


Na čemu trenutno radiš? Sprema li se uskoro nova kolekcija?

Trenutno usavršavam kolekciju CULTURE SS20 koja se temelji na ručno rađenim odjevnim komadima i dodacima, a koju ću u subotu predstaviti i na ELLE Boutiqeu eventu. Paralelno pripremam kolekciju za jesen/zimu te izlaganje koje ću imati u Italiji krajem godine.


Možeš li neki svoj komad prozvati bestsellerom?

Ne mogu, zato što je svaki komad unikatan i prilagođen željama kupca. Svaki naš komad je ručno rađen i tretiran te ne postoje dva jednaka komada.

 

Što nam pripremaš za ELLE Boutique?

Ovo mi je prvi put da sudjelujem na ELLE Boutiqeu i smatram to odličnom platformom promicanja hrvatskih dizajnera. Pripremio sam nekoliko artikala među kojima se nalaze jakne, kratke hoodice, kratke majice, torbice te par komada iz naših prijašnjih kolekcija.

 


Dizajnerske komade CULTURE možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Viktor Jurić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh