Link by Ogi Antunac donosi savršenu ljetnu uniformu na ELLE Boutique

25.06.2020.

Dobro poznato lice na modnoj sceni i prošlogodišnja dobitnica ELLE Style Awards nagrade za najboljeg dizajnera

Ogi Antunac, dobro poznato lice na domaćnoj modnoj sceni i prošlogodišnja dobitnica ELLE Style Awards nagrade za najboljeg dizajnera, sa svojim će brendom Link by Ogi Antunac nastupiti na subotnjem izdanju ELLE Boutiquea. U blic intervjuu saznajte kako je Ogi provela izolacijske dane, na čemu trenutno radi i što će nam ekskluzivno prezentirati u subotu!


Kako je izgledao vaš radni dan za vrijeme zdravstvene krize, je li i za vas sve na trenutak stalo?

Na trenutak je sve stalo i moram priznati da mi je čak odgovaralo da se smirim i promislim o cijeloj situaciji. Nakon toga sam osmislila stay@home kolekciju koju smo napravili kako bi našim kupcima i u vrijeme  karantene omogućili neke male modne radosti. Sada već radimo na novoj kolekciji za inozemno tržište koja će se naravno predstaviti digitalno.

Na čemu trenutno radite? Spremate li novu kolekciju?

Da; naši buyeri u inozemstvu su čak možda i u goroj poziciji nego u Hrvatskoj jer je “otvaranje” krenulo puno kasnije, ali odlučili smo održati ritam sezona i u 9 mjesecu predstaviti se smanjenom capsule kolekcijom koju ćemo predstaviti digitalno.

Što je za vas idealna ljetna uniforma?

Upravo ona koju imamo u ponudi u našem web shopu: asimetrična haljina na jedno rame i japanke !

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?
Povodom otvaranja našeg web shopa eksluzivno ćemo predstaviti našu capsule kolekciju koja će se inače moći kupiti samo online!

 

 

Dizajnerske komade Link by Ogi Antunac možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Sonja Kvesić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

▲ Povratak na vrh