Nova kolekcija Little Wonder Jewelry podsjeća nas da ne zaboravimo na dijete u sebi

little wonder jewellery
08.06.2021.

Ovog ljeta nose se statement naušnice i nakit koji asocira na zabavu i slobodu, a dizajnerica nakita Selma Štrkljević upravo će takve komade predstaviti na Elle Boutiqueu

Što je inspirira, koje komade nakita obavezno moramo ponijeti na godišnji te koje uzbudljive planove ima za budućnost otkrila nam je autorica nakita Little Wonder Jewelry koje jedva čekamo vidjeti na novom Elle Boutiqueu!

Što je nadahnulo vaše najnovije radove?

Za najnoviju kolekciju Playground Love inspirirala sam se formama koje možemo vidjeti na dječjim igralištima tako da se oblici preuzeti s tobogana, klackalica i penjalica suptilno provlače kroz nove modele naušnica, narukvica i ogrlica. Inspiraciju sam pronašla i u dječjim igračkama poput spirale, pikula, brojalica, itd.

Kreirajući ovu kolekciju željela sam prenijeti kroz nakit osjećaj dječje razigranosti, opuštenosti i pozvati svih da ne zaborave to dijete u sebi. Život je dovoljno težak sam po sebi, a pogotovo zadnjih godinu i pol tako da je ova kolekcija poziv na popuštanje kočnica pa makar samo u stilskom izričaju svakog od nas.

Koji komad nakita, po vašem mišljenju, moramo nositi ovog ljeta?

Definitivno naušnice. Moj izbor su kratke jeans hlačice, bijela košulja i statement naušnice.

Imate li neke planove za budućnost i predstojeće sezone?

Planovi za budućnost su tu pa ćemo vidjeti kako će se sve odvijati. Trebala sam sad u lipnju izlagati u Milanu u sklopu Milano Jewelry Week-a međutim pandemija je pomrsila te planove te je izložba odgođena za 2022. godinu. Nadam se normalizaciji života i izložbama i sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Što nam pripremate za Elle Boutique?

Na Elle Boutiqueu ću premijerno predstaviti novu kolekciju te selekciju bestsellera iz prošlih kolekcija. Jako se veselim sajmu i druženju. Vidimo se!

Dizajnerske komade Little Wonder Jewelry možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 12. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Anđela Vidić

Pročitajte i...

elle boutique 2021

Elle Boutique vratio dobru atmosferu i chic u centar Zagreba

Pogledajte kako je protekla savršena sunčana subota u Dežmanovom prolazu!

elle boutique

Ljeto nam se vratilo! A sve savršene ljetne kombinacije možete pronaći na Elle Boutiqueu - upravo sada

Zagrebačka špica preselila se u zelenu oazu Dežmanovog prolaza gdje se u opuštenoj atmosferi družimo uz koktele i vrhunski modni dizajn

elle boutique

Izdvojili smo 20 komada za ljeto sa stilom

Sve što vam je potrebno kako biste se ovog ljeta osjećali i izgledali odlično pronaći ćete danas na Elle Boutiqueu!

hudog & hucat

Namještaj za kućne ljubimce s dizajnerskim potpisom pronađite na Elle Boutiqueu

Hudog & Hucat domaći je brend koji stvara preslatke krevetiće za četveronožne članove obitelji

MALEZA će na Elle Boutiqueu predstaviti elegantne komade koje će žene nositi sa samopouzdanjem

Svaka žena u ormaru treba dobro odijelo i haljinu, a upravo takve komade pronašli smo u ponudi brenda MALEZA

krie design

Kreacije u kojima će stvarne žene izgledati i osjećati se - božanstveno

Svevremenske kolekcije Krie Designa nadahnute su stvarnim i moćnim ženama koje odjeći daju sasvim novu dimenziju, a ekskluzivne komade pronaći ćete na subotnjem Elle Boutiqueu

▲ Povratak na vrh