THE ALL imaju brojna iznenađenja koja će premijerno pokazati na Elle Boutiqueu

the all
09.06.2021.

Inspiraciju za ljeto 2021. The All su pronašle u 80-ima i 90-ima!

Kako izgleda kolekcija na kojoj su radile najduže dosad jedva čekamo vidjeti pa se jako veselimo subotnjem Elle Boutiqueu na kojem će The All predstaviti brojne novitete, ali i neke klasike koje obožavamo!

Na čemu trenutno radite?

Nikad duže nismo radile na nekoj kolekciji kao na ovoj posljednjoj koja  broji dane do izlaska u javnost. Ne smijemo vam otkriti puno, ali po prvi put smo napravile odljev nama dragog predmeta i veselimo se vidjeti reakcije ljudi!

Paralelno izrađujemo i neke nove klasične modele za ljeto, a dosta smo se u posljednje vrijeme bavile i uređenjem našeg studija te redizajnom ambalaže i vizualnog identiteta. Sve vam donosimo u subotu :)

Osim nakita, počeli ste raditi na detaljima za dom. Možete li nam reći nešto više o tome?

Mobile smo počele raditi još 2018., vaši posjetitelji su ih imali prilike vidjeti na zadnja dva izdanja Elle Boutiquea. Zaigrale smo se s predmetima za dom pa sad opušteno i usporeno izrađujemo vaze, tanjuriće, žličice i slično. Planiramo se ozbiljnije primiti tog dijela nakon ljeta.

Koji su ‘must have’ komadi nakita koje nećemo skidati ovog ljeta?

Karike, karike, karike ako nas pitate. Sve je u znaku isprepletenosti, preferirali minimalno ili glomazno.

Što je inspiriralo novu kolekciju?

U posljednje vrijeme dosta nas inspiriraju kasne 80-e i rane 90-e. Hrabrost, raznolikost i autentičnost na modnoj i kulturnoj sceni tog vremena obožavamo!

Što ste pripremili za novi Elle Boutique?

Za subotu pripremamo raznoliku ponudu. Kao i u prijašnjim izdanjima nosimo neke unikatne modele kojih nema na našoj web ponudi jer ih ne ponavljamo. Nosimo i neke THE ALL klasike, ali i neke nove radove za koje mislimo da su idealni za ljeto i duge tople dane koje su nam stigli!

Dizajnerske komade THE ALL možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 12. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

hermes

Kako izgleda nova Hermèsova kolekcija za dom

Na milanskom tjednu dizajna poznati je brend predstavio nove komade za dom koji spajaju inovaciju i trradiciju

Ovog vikenda istražite zlatne ruke i zanimljive kutke Zagreba

Na zagrebačkim ulicama pojavile su se zanimljive umjetničke instalacije u sklopu projekta Okolo, a više o radu 'Imaš zlatne ruke' ispričale su nam The All

Zaljubljene u ljeto i ovaj neodoljivi nakit...

Nosile su ga naše bake i majke, nose ga modne urednice i poznate influencerice iz sezone u sezonu… Pretpostavljate, riječ je o - zlatu!

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ukrasite gležnjeve

Bilo da hodamo bosonogi ili u ljetnoj obući, nanožnice su savršen i seksepilan ukras za gležnjeve. I ne, nisu izašle iz mode

Ljetni trend za sirene i Venere: Školjke

Moda koja donosi šum morskih valova, čak i na vrućem asfaltu

▲ Povratak na vrh