Postanite Elle Fashion Foto Talent 2014.

21.04.2014.

Uključite se u veliki kreativni natječaj našeg magazina

Mladi ste bilo po godinama, bilo po fotografskom stažu i osjećate da ste rođeni za modnu fotografiju, ali još niste objavili niti jedan modni editorijal? Ili možda sanjate da postanete modni fotograf? Uključite se u natječaj u kojem pobjednika očekuje snimanje profesionalnog modnog editorijala za ELLE! Dosadašnji pobjednici i finalisti natječaja za najboljeg mladog modnog fotografa danas su afirmirani autori na domaćoj modnoj sceni.

Pošaljite nam svoje radove

Traži se serija od pet fotografija koje predstavljaju zaokruženu modnu priču. Natječaj je otvoren od 20. travnja do 1. lipnja 2014. Fotografije i sve dodatne upite možete poslati na e-mail elle@adriamedia.hr. Stručni žiri, koji čine glavna urednica Ellea Vladimira Mirković Blažević i modni urednik Saša Joka te fotografkinja Mare Milin, izabrat će 3 finalista čiji će radovi biti izloženi u Medijateci Francuskog instituta. Proglašenje pobjednika održat će se na otvorenju izložbe.

 

NAPOMENA: Sve pristigle fotografije bit će izložene na našoj Facebook stranici – ELLE Croatia. Pobjednik osvaja vrijednu nagradu: fantastičan camera-phone Nokia Lumia 1020.

Fotografije: Mare Milin

Pročitajte i...

Intervju: fotograf Karlo Hečimović

Nekadašnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta ispričao nam je sve o nedavno objavljenoj knjizi, životu u Berlinu te planovima kad se situacija vrati u normalu!

Aleksandar Selak snimio editorial za zagrebačku Garderobu

Pobjednik ovogodišnjeg Elle Fashion Foto Talenta objektivom je ovjekovječio skandinavske trendove za novu sezonu

Proglašen je dobitnik ELLE Fashion Foto Talenta 2017. godine!

Aleksandar Selak pobjednik je kreativnog natječaja ELLE Fashion Foto Talent!

Tko su finalisti ELLE Fashion Foto Talenta 2017.?

Stručni žiri odabrao je tri finalista ovogodišnjeg ELLE Fashion Foto Talent natječaja. Tko su oni?

Postanite ELLE Fashion Foto Talent!

Pozivamo sve mlade fotografe i zaljubljenike u modu da se uključe u naš veliki kreativni natječaj

Kako Petra Mrša vidi kolekciju IO Ivane Omazić?

Fotografkinja Petra Mrša kroz tihe i smirujuće fotografije donosi vlastitu viziju inovativnosti i discipline u brendu IO Ivana Omazić

▲ Povratak na vrh