Tko je Elle Fashion Foto Talent 2016.?

01.07.2016.

Mnoštvo uzvanika i poznatih lica domaće modne scene okupilo se u Medijateci Francuskog instituta u Zagrebu kako bi saznalo tko je ovogodišnji najbolji mladi fotografski talent

U opuštenoj atmosferi Medijateke Francuskog instituta u Zagrebu održana je dodjela nagrada ovogodišnjeg natječaja ELLE Fashion Foto Talent 2016. U društvu poznatih lica, poput Daniele Trbović, glumice Kristine Krepele, dizajnera Marka Šabarića i Tomislava Kliškinića (Klisab), Ivana Alduka, Ane Marie Ricov, glazbenice Miss Killah, fotografa Karla Hečimovića i brojnih drugih uručene su vrijedne nagrade.

U galeriji pogledajte atmosferu tijekom same dodjele… 

Na natječaju za Elle Fashion Foto Talent 2016. powered by Huawei pristiglo je preko 35 prijava mladih fotografa iz regije. Između brojnih zanimljivih modnih editorijala koji su nam pristigli, stručni žiri u sastavu Saša Joka, Vladimira Mirković Blažević i španjolske modne fotografkinje Rocio Ramos, odabrao je tri finalistice: Vlatku Fuego, Maju Topčagić i Petru Mršu, fotografkinje čije su se modne kampanje istaknule u svim aspektima, jednako svojim konceptom kao i finalnom realizacijom.

Pobjednica ELLE Fashion Foto Talenta 2016. ove je godine Vlatka Fuego i njezina kampanja za brend Anthony Avangard. Drugo je mjesto zauzela Petra Mrša, a treće Maja Topčagić.

 

Vlatka Fuego, pobjednica natječaja

Vlatka Fuego, pobjednica natječaja

 

Nagradu je Vlatki Fuego uručio Jacky Zhao, regionalni direktor za Huawei, a riječ je o novom i ekskluzivnom pametnom telefonu Huawei P9 u suradni s Leicom koji osvaja i naše tržište. Vlatka će, u sklopu osvojene nagrade, imati priliku i snimiti editorijal za magazin ELLE.

 

Izložbu radova finalistica možete pogledati do 10. srpnja.

 

GALERIJA SA ZANIMLJIVIM LOOKOVIMA VEČERI – OVDJE!

Pripremio: Marko BANJAVČIĆ
Fotografije: Robert GAŠPERT

Pročitajte i...

Intervju: fotograf Karlo Hečimović

Nekadašnji pobjednik Elle Fashion Foto Talenta ispričao nam je sve o nedavno objavljenoj knjizi, životu u Berlinu te planovima kad se situacija vrati u normalu!

Aleksandar Selak snimio editorial za zagrebačku Garderobu

Pobjednik ovogodišnjeg Elle Fashion Foto Talenta objektivom je ovjekovječio skandinavske trendove za novu sezonu

Proglašen je dobitnik ELLE Fashion Foto Talenta 2017. godine!

Aleksandar Selak pobjednik je kreativnog natječaja ELLE Fashion Foto Talent!

Tko su finalisti ELLE Fashion Foto Talenta 2017.?

Stručni žiri odabrao je tri finalista ovogodišnjeg ELLE Fashion Foto Talent natječaja. Tko su oni?

Postanite ELLE Fashion Foto Talent!

Pozivamo sve mlade fotografe i zaljubljenike u modu da se uključe u naš veliki kreativni natječaj

Kako Petra Mrša vidi kolekciju IO Ivane Omazić?

Fotografkinja Petra Mrša kroz tihe i smirujuće fotografije donosi vlastitu viziju inovativnosti i discipline u brendu IO Ivana Omazić

▲ Povratak na vrh