ELLE throwback: Najbolji trenuci prošlogodišnjih ELLE Style Awards

28.10.2020.

Dok se pripremamo za ovogodišnji ELLE Style Awards u nešto drugačijem obliku i nestrpljivo iščekujemo objaviti imena laureata za 2020., prisjećamo se najboljih momenata 8. dodjele najvećih modnih nagrada 2019. godine održanih na današnji dan

Ova je godina u mnogočemu drugačija od prethodnih i moramo priznati da nam nedostaju velika, glamurozna događanja, pa smo se s nostalgijom prisjetili prošlogodišnje dodjele ELLE Style Awards i druženja s najistaknutijim imenima na našoj modnoj sceni. U ekskluzivnom ambijentu Smaragdne dvorane luksuznog hotela Esplanade, koji odiše bogatom poviješću, 170 uzvanika gala večeri uživalo je u sljedovima jela s menija koji je posebno za event osmislila chef Ana Grgić.

ELLE Style Awards dodijeljene su u 12 kategorija, a pobjedu su slavile Ogi Antunac u kategoriji za Najboljeg dizajnera; Najbolji dizajner accessoiresa je Maja Miletić za Mammii Jewellery; Najboljim mladim dizajnerom proglašena je Nika Čuić; Ikona stila je Đurđa Tedeschi, a Umjetnik godine Nora Turato. U kategoriji Novo lice ELLE Style Awards nagradu je osvojila Nikolina Matičević (Relatum Model Management), a Najbolji Model je Sara Sorić (Models Management). Fashion Influencer godine bila je Luna Valas; za Održivost u modi i ljepoti nagrađena je Ivona Martinko, a za Najbolju Arhitekturu i Dizajn Grand Park Hotel u Rovinju. Najbolja modna kampanja je ona Mare Milin & Charlie Design,  a nagradu za Životno djelo dobila je Marija Ujević Galetović.        

Atmosferu su podizali voditelji Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a party se preselio iz Smaragdne u intimniju atmosferu dvorane Paris i nastavio do sitnih sati uz glazbu DJ-a.

Dok čekamo nove prilike da zasjamo u elegantnim i ekstravagantnim modnim kreacijama, družimo se i opustimo u društvu modnih znalaca i opet osjetimo taj dašak glamura u Zagrebu, donosimo par fotografija atmosfere tog nezaboravnog eventa.


Piše: Kristina Stakor

Foto: ELLE Arhiva, Instagram (lunavalas, alex_dojcinovic, iva_radic, lidijalesic, vanjaljubic, ivyblue_b, garderobastore)

Pročitajte i...

Po čemu želimo pamtiti 2020.?

Osvrćemo se na godinu koja će u povijesti ostati zapamćena pod atributom 'ne ponovilo se' i tražimo ljepotu i motivaciju u malim stvarima

Modni događaj sezone ELLE Style Awards powered by H&M ekskluzivno pogledajte - ovdje!

Ovoogodišnju dodjelu prestižnih nagrada za stil ELLE Style Awards powered by H&M pogledajte upravo ovdje!

Najbolje kreacije za sjajan ulazak u novu godinu

New year, new me! - kažemo na kraju svake godine, a ove nam je svima zaista potreban novi početak. Znamo kako ući u novu godinu sa stilom i osjećati se posebno, pa makar i kod kuće u uskom krugu obitelji

Otkrijte #TheNewGlam koje donose ovogodišnje ELLE Style Awards powered by H&M

Samo nas par dana dijeli od dodjele najprestižnije hrvatske nagrade za stil – ELLE STYLE AWARDS powered by H&M!

Što jedan komad odjeće čini bezvremenskim - reinvencija mode kroz vrijeme

Kako jedna impresivna izložba prikazuje #FashionReinvention i kakva je budućnost mode?

Počinje odbrojavanje do Elle Style Awards 2020. powered by H&M! #TheNewGlam premijerno na elle.hr 3. prosinca u 20 sati

Samo nas 10 dana dijeli od dodjele najprestižnije hrvatske nagrade za stil – ELLE STYLE AWARDS powered by H&M! Održava se tradicionalno, već devetu godinu zaredom, ali ove godine prvi put u ekskluzivnom digitalnom ruhu – pod sloganom #FashionReinvention! Pratite nas premijerno na elle.hr u četvrtak, 3. prosinca u 20 sati!

▲ Povratak na vrh