Održan ovogodišnji Elle Style Awards powered by Mastercard®

27.10.2017.

Dodjela prestižnih nagrada Elle Style Awards 2017. powered by Mastercard® održana je sinoć u zagrebačkoj Laubi - Kući za ljude i umjetnost

Ovogodišnji Elle Style Awards powered by Mastercard® okupio je najznačajnija imena hrvatske modne scene, a nagrade su dodijeljene najboljim mladim i iskusnim dizajnerima, dizajnerima nakita i modnih dodataka, uspješnim modelima i novim licima u svijetu modelinga, dizajnerima interijera i produkt dizajnerima, nagrada za najbolji celebrity stil, za talent godine te ona za životno djelo. Osim toga, ovogodišnji Elle Style Awards donio je i dvije sasvim nove kategorije – one za ženu godine i zvijezdu društvenih mreža.

Tijekom cjelovečernjeg događanja hrvatski Elle je proslavio i svoj 15. rođendan, a tim su se povodom brojni poznati uzvanici dobro proveli uz galzbene tonove našeg DJ-a, dok se najbolja zabava odvijala u Mastercard corneru gdje je bila i direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju.

“Elle Style Awards pripada među najprestižnije svečanosti mode i stila na svijetu, a ova godišnja dodjela najglamurozniji je modni događaj u Hrvatskoj. Upravo su zato sponzorstva poput ovog važan dio integriranog marketinškog miksa kompanije Mastercard – na tragu su naše premise osiguravanja neprocjenjivog, odnosno povezivanja potrošača s njihovim strastima,” rekla je Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju.

Ekskluzivni partner ovogodišnjeg Elle Style Awardsa je tvrtka Mastercard koja je ove godine Zdenki Kovačiček donijela Nagradu za životno djelo powered by Mastercard®.

Naša velika rock, blues, soul i jazz pjevačica ne prestaje nizati uspjehe, a ove godine proživljava novi vrhunac svoje slave. To joj je donijela velika popularnost pjesme “Frka” u suvremenoj izvedbi skupine Nipple People koja nas je podsjetila na to zašto je Zdenka Kovačiček tako značajna za našu glazbenu povijest, činjenica da je njezinu pjesmu “Elektra” iz 1978. za reviju kuće Chanel odabrao veliki Karl Lagerfeld, ali i jubilarna obljetnica 60 godina karijere u glazbi koju će obilježiti velikim koncertom u koncertnoj dvorani Lisinski, 29. studenog ove godine.

“Jako sam iznenađena, počašćena i sretna i mislim da sam najbolji primjer za onu izreku: ‘Nikad nije kasno’,” rekla je velika Zdenka Kovačiček pri preuzimanju nagrade i dodala: “Ne mislim pritom samo na ovu nagradu, nego na sve ono što mi se zadnjih dana i mjeseci događa, što nisam očekivala i što mi daje do znanja da smo bili ispred vremena prije 40 godina i da je moje vrijeme tek sada”.

Mnogobrojni uzvanici družili su se u lounge zoni Mastercard te nazdravili 15. rođendanu magazina Elle, a kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Pročitajte i...

Blagdanski okusi zime

Neka vas zimski ugođaj ove godine odvede put juga

Brunch kao gastro ritual koji ne izlazi iz mode

Bagel & Lobster Barr ultimativno je odredište za brunch

Koje su modne priče na ELLE Style Awards powered by H&M oduševile okupljene?

U čemu su sve uživali mnogobrojni uzvanici najglamuroznijeg događanja godine?

Insta momenti: Best of Elle Style Awards

Najbolji insta momenti ovogodišnje dodjele

Elle Style Awards: Behind the Scenes

Male tajne velikih majstora u pozadini ovogodišnjeg Elle Style Awards

▲ Povratak na vrh