Ne propustite večeras ELLE Style Awards powered by H&M!

02.12.2020.

ELLE Style Awards powered by H&M premijerno večeras u novom, digitalnom ruhu!

Približava se kraj ove izazovne godine, a još su bliže Elle Style Awards powered by H&M kojima slavimo modu, dizajn, arhitekturu i umjetnost. Tradicionalno, već devetu godinu zaredom, ali ovoga puta u nešto drugačijem, digitalnom izdanju.

Proslavili smo 18. rođendan, a u tih smo se 18 godina inspirirali različitim modnim pričama i vizijama dizajnera, transformacijama modela i inovacijama dizajna koji je odgovarao uvijek novim potrebama života.

I dok se prisjećamo ranijih godina i glamuroznih proslava, ne dozvoljavamo previše mjesta nostalgiji. Usvojivši glavne lekcije mode – a to je mogućnost prilagodbe i optimističan pogled u budućnost – ove godine Elle Style Awards powered by H&M u znaku #FashionReinvention donose novi glam koji je kreativan, osviješten i fokusiran na budućnost.

Slavimo originalnost, svježinu, inovativnost i pozitivan duh koji utjelovljuje voditeljica dodjele Ida Prester, kao i dobitnici ELLE Style Awards koji sve što rade – rade sa stilom. Nagrade dodjeljujemo u 11 kategorija:  modni dizajn, dizajn accessoirea, ikona stila, novo lice modelinga, model godine, umjetnica godine, modna influencerica godine, ELLE Decoration: arhitektura i dizajn, održivost u modi i ljepoti, životno djelo te od ove godine i za aktivizam: ELLE active – projekt godine, a ovogodišnji Elle Style Awards powered by H&M održava se uz podršku generalnog partnera H&M te partnera Jana prirodna mineralna voda.

Tko su modni dizajneri, arhitekti i umjetnice čije nas inovacije nadahnjuju, čije kreacije najbolje odgovaraju na potrebe održivosti i tko su najzanimljivija nova lica, a tko ikone stila na domaćoj sceni – doznajte 03. prosinca u 20h, na novim ELLE Style Awards u ekskluzivnom digitalnom izdanju, upravo ovdje na elle.hr i pridružite nam se u stvaranju novog glamura!

Piše: Kristina Stakor

Pročitajte i...

H&M pokreće globalnu inicijativu za podršku današnjim stvarnim uzorima - djeci

Nova platforma pronaći će i osnažiti uzore koji doprinose napretku na polju socijalne jednakosti, održivosti, obrazovanja i još mnogo toga.

Kad moda podrži prirodu: Neodoljivi komadi iz H&M Conscious kolekcije za savjesne fashionistice

Zara Hrvatin pokazala kako nositi ove it komade u cool editorijalu

Ključni komadi proljetne garderobe inspirirani su devedesetima i izrađeni od održivih materijala

H&M Spring 2021 potiče inovacije u održivosti modernom, sportskom minimalističkom atmosferom 90-ih

Omiljeni trend fashionistica za toplije dane: modni čvorovi

Pronašli smo inspiraciju za prijelazno razdoblje...

Obuća za prijelazno razdoblje koju obožavaju Bella i Pernille: Glomazne mokasine

Dobro podnose proljetne kiše koje se izmjenjuju sa suncem, udobne su za šetnje gradom i vraćaju nas u devedesete...

10 cool odjevnih komada za Valentinovo na otvorenom

Kada vam ponestane riječi, recite to - outfitom!

▲ Povratak na vrh