Gdje ćete imati jedinstvenu priliku kupiti vrhunski nakit s popustom?

14.06.2019.

Sovilj na ELLE Boutiqueu!

Zagrebački dizajner nakita i ELLE-ov dobitnik nagrade kategoriji “Najbolji dizajner accessoiresa” 2017.godine, Nenad Sovilj, ove godine na ELLE Boutique predstavit će ljubiteljima vrhunskog dizajna i kvalitetnih materijala svoju kolekciju po jedinstvenoj sniženoj cijeni. Priliku da kupite predivan nakit po povoljnoj cijeni možete iskoristiti ove subote 15. lipnja od 10h do 21h u Dežmanovoj ulici.

 

 

U susret ovogodišnjem ELLE Boutique događanju, što ste pripremili ljubiteljima hrvatske mode?

Pripremili smo izbor najprodavanijih komada iz posljednjih nekoliko kolekcija,  kao i veliki izbor svima najdražih medaljona.  Ono što posebno želim naglasiti je da je Elle Boutique jedini dan u godini kad se Sovilj nakit može kupiti po sniženim cijenama. S obzirom na to da nemamo sezonske komade, nemamo niti sezonska sniženja tako da je ovo zaista jedinstvena prilika.

 

 

Koji modni dodatak može podići bilo koju kombinaciju?

Moram reći nakit. Nevezano da li su to ogrlice, narukvice, prstenje ili naušnice. Jel ga se ne mora kombinirati, nema konfekcijske brojeve,  pristaje svima bez obzira na godine, stil ili građu. Nakit nije nešto što nam nužno treba kao što su odjeća ili cipele: nakit se nosi samo ako se i kad želi, a ne zato što se mora i to mu daje tu neku posebnu energiju koja podiže svaku kombinaciju.

Čemu se najviše veselite i koja su vaša očekivanja?

Veselim se dugom toplom ljetu u Rovinju. Očekujem dugu i uspješnu sezonu u Rovinju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Sovilj

Pročitajte i...

Eklektičan nakit koji će vam izmamiti osmijeh

Neobične naušnice s potpisom SAFSAFU

Amaranthine - nakit koji priča najljepše priče

Prekrasna kolekcija decentnog nakita koji će vas posve osvojiti

▲ Povratak na vrh