Intervju: Zoran Aragović, BiteMyStyle

20.06.2020.

Što nam BiteMyStyle priprema za ELLE Boutique?

Već 15 godina Zoran Aragović i brend BiteMyStyle uveseljavaju domaću modnu scenu svojim šarenim kreacijama. Ususret ELLE Boutique porazgovarali smo sa Zoranom, a što nam sve sprema za sljedeću subotu u Dežmanovom prolazu saznajte u blic intervjuu u nastavku!

Prošle ste godine proslavili 15. godišnjicu rada. Možete li izdvojiti neke najvažnije trenutke koji su obilježili vašu karijeru?

Teško mi je izdvojiti nekoliko trenutaka jer svaka kolekcija je priča za sebe, puno snimljenih kampanja i divnih i kreativnih suradnji, kao i zanimljivi ljudi koje sam upoznao samo su djelići slagalice koja čini ovih petnaest godina rada. Ponosan sam što sam toliko opstao, što radim ono što volim i u čemu istinski uživam.

Kako ste se snašli u nepredviđenim uvjetima koje je uzrokovala pandemija?

Nije bilo lako, ipak je to situacija koja je i privatno ali naravno i poslovno promijenila naše živote. Prilagodili smo poslovanje novonastaloj situaciji, ali na sreću krenulo je sve na bolje, dućani s kojima surađujemo ponovno su otvoreni, naše klijentice nam ponovno dolaze i nadam se da će u budućim mjesecima posao ići sve bolje. Puno nam je pomoglo što smo kao brand vrlo aktivni na društvenim mrežama tako da je online prodaja izvrsno funkcionirala, a i sam kontakt s našim klijentima nam je vrlo važan.


Možete li nam otkriti na čemu trenutno radite i koji su planovi za budućnost?

Trenutno pripremamo cruise kolekciju za aktualnu ljetnu sezonu koju ćemo prezentirati 4.7. u sklopu Fashion.hr-a u predivnom okruženju Parka skulptura Gliptoteka. Nadopuniti ćemo ponudu u nekoliko concept storeova po Hrvatskoj s kojima surađujemo i paralelno radimo na kolekciji za jesen/zimu 2020/21.

Što ste nam pripremili za nadolazeći ELLE Boutique?

Ovo nam je prvi puta da sudjelujemo na ELLE Boutique-u i jako nas to veseli s obzirom na pozitivne komentare kolega dizajnera koju su sudjelovali prijašnjih sezona. Našim stalnim klijenticama ali nadam se i nekim novim pripremili smo dio nove kolekcije ali i neke bestsellere prijašnjih kolekcija koji su vrlo traženi poput pop art suknji. Biti će i prigodnih sniženja tako da ovim putem sve pozivam u shoping ali i na lijepo druženje u Dežmanovoj.


Dizajnerske komade brenda BiteMyStyle možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu,  u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Denis Butorac

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

▲ Povratak na vrh