Jedinstvena prilika za shopping nakita Nenada Sovilja s popustom

06.06.2018.

Nenad Sovilj će na nadolazećem ELLE Boutiqueu predstaviti svoj nakit koji će se po prvi put moći kupiti s popustom

U subotu, 9. lipnja, u centar Zagreba dolazi jedno posve drugačije shopping iskustvo – ELLE Boutique by Smartwater!

Novi projekt najuglednijeg domaćeg modnog magazina u prekrasni lapidarij Arheološkog muzeja dovodi najpoznatija i najuglednija imena domaće modne scene čije ćete komade na licu mjesta moći i kupiti i to s popustom jer korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 20 posto.

Među dizajnerima koji izlažu su svjetski priznata dizajnerska imena iz Hrvatske, a to su Ivana OmazićDioralopXD Xenia DesignI-GleAleksandra DojčinovićCharlie Design, te Price on Request. Uživat ćemo i u bridal kreacijama Envy Rooma te upečatljivim printevima Boudoira ELFSa, odvažnim modernim siluetama Ane Marija Ricov i Sonje Lamut, kao i u kreacijama miljenika zagrebačke publike, a to su KlisabA’MarieLoré i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique by Smartwater donosi i Sheriff & Cherry sunčane naočale te Sovilj nakit koji će se prvi put ikad naći na popustu. Nenad Sovilj će tog dana zatvoriti svoju trgovinu u Amruševoj ulici i preseliti se na ELLE Boutique by Smartwater u lapidarij Arheološkog muzeja.

Pridružite nam se 9. lipnja na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s ELLE jamstvom! Vrata otvaramo u 10 ujutro i družimo se sve do 20 navečer uz DJ setove. Za sve ostale detalje pratite Facebook event ELLE Boutiquea.

Piše: N.B.
Foto: Aleksandar Selak

Pročitajte i...

Nenad Sovilj donosi novu kolekciju - konkretnog ali i simboličnog značenja - Metamorphosis

Jeste li ikada promijenili svoj stav? Kada, zbog koga ili čega? Neka nakit to napravi za vas.

Moda u doba korone

Kako izgleda "novo normalno" u domaćem modnom svijetu?

Prva dama nosi novu Soviljevu kolekciju

Sanja Musić Milanović dala nam je mali uvid u novu kolekciju Nenada Sovilja

▲ Povratak na vrh