Kako preživjeti zimske mjesece sa stilom otkrit će nam A’Marie na Elle Boutiqueu

07.11.2019.

Što možemo očekivati 16.11. u Muzeju za umjetnost i obrt?

A’Marie je već godinama omiljena adresa za modne entuzijaste i zato smo posebno sretni što će nam se pridružiti na skorašnjem jesenskom Elle Boutiqueu. O tome kako preživjeti zimske mjesece sa stilom i koje ćete komade moći pronaći 16.11. u Muzeju za umjetnost i obrt po sniženim cijenama (s dodatnim popustom od 20% prilikom plaćanja Mastercard® i Maestro® karticama) na Elle Boutiqueu pročitajte u nastavku.

 

  1. Na čemu trenutačno radite? Možete li nam otkriti neke planove za budućnost?

 

U pripremi nam je božićna kolekcija u kojoj će naglasak biti na vestama, haljinama i na vegan koži. Mali dio asortimana od te kože predstavila sam u aktualnoj Reminiscence kolekciji, a u nadolazećoj će biti širi spektar boja i modela. Također, naša Basic kolekcija dobit će nekoliko noviteta.

Od planova za malo dalju budućnost, a koje mogu otkriti, u pripremi je jedna posve nova linija proizvoda čiju realizaciju tempiramo za proljeće!

 

  1. Što ste nam pripremili za nadolazeći Elle Boutique?

 

Složili smo kombinaciju koja se nama, od izlaska kolekcije do danas, pokazala atraktivnom i poželjnom, ali prezentirat ćemo naravno i dio Basic kolekcije. Uglavnom, ponuda će sadržavati pletivo, haljine, tunike i modne dodatke, tako da će se kupac moći u potpunosti odjenuti u A’MARIE ili upotpuniti svoj stil nekim svojim favoritom.

 

  1. Imate li neki savjet za preživjeti zimske mjesece sa stilom?

 

Svakako i rado ću ih podijeliti. Dobar par visokih čizmi, moćni kaput i pletene veste raznih dužina i krojeva ono su što bi uvijek preporučila, i s čime svake zime nadopunim vlastiti ormar. Zbog toplog i mekog pletiva osobito volim zimu, pa se i za te kolekcije uvijek najbolje inspiriram. Dobra investicija su i nove rukavice ili torba, a u mom slučaju to je prije svega ruksak.

 

  1. Kako je teklo stvaranje nove kolekcije, koja Vam je bila glavna inspiracija?

 

Priroda i neka prošla vremena. Oboje se očituje u retro krojevima i u izboru lokaliteta na kojima smo snimali kampanju, a NP Brijuni su bili najbolji mogući izbor. Samo stvaranje uvijek je prilično zahtjevno, ima svoje cikluse, no kada nakon snimljene kampanje gledate produkt umanji se težina stvaranja kroz koju se prolazi.

 

  1. Koji vam je najprodavaniji komad ove sezone?

 

Lola vestu trenutno niti jedan drugi komad ne skida s trona!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A’marie (@amarie_official) on

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje

Piše: L.H.
Fotografije: A’Marie

Pročitajte i...

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh