Kako svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim komadom nakita zna My Mon Mon

13.11.2019.

Što nas očekuje na ELLE Boutiqueu?

My Mon Mon domaći je brend nakita koji je u svojih nekoliko godina postojanja stvorio ozbiljnu vojsku obožavateljica. To je jedan od glavnih razloga zašto smo jako uzbuđeni oko ponovne suradnje MMM-a i Elle Boutiquea, koji će se održati 16. studenog od 10 do 19 sati u zagrebačkom MUO, a i vi biste trebali biti uzbuđeni oko povoljnih cijena po kojima ćete moći nabaviti kvalitetan i jedinstven nakit (s impresivnim popustom od 20% na Mastercard® i Maestro® kartice). Više o tome što vas čeka pročitajte u blic intervjuu u nastavku.

 

 

  1. Na čemu trenutačno radite? Možete li nam otkriti neke planove za budućnost?

 

Trenutno radimo na Simple kolekciji lišenoj svih dosadašnjih elemenata te ostavljamo samo „kostur“ po kojemu smo stekli prepoznatljivost među svojom publikom. Time želimo dati značaj dizajnu svakog pojedinog modela i sveukupnog vizualnog 3D izričaja bez akcenta kojim smo predhodno „dizali“ određeni model… Sada ga ustvari vraćamo na inicijalnu ideju sklada bez dodataka. Također, radimo na jednoj paralelnoj priči u suradnji s još jednim brandom koja je cijenovno dostupnija široj masi i lako je nosiva te namijenjena puno mlađoj skupini od ove kojoj smo se do sada obraćali kroz vizualnu komunikaciju… Unutar spomenute Simple kolekcije naći će se linija od srebra na kojoj planiramo raditi mnogo u skorijoj, ali i daljoj budućnosti. Plan nam je i dalje uživati u onome što stvaramo te se povezati s kvalitetnim ljudima iz branše kako bi boostali motivaciju i realizirali koncepte projekata o kojim sanjamo.

 

  1. Što ste nam pripremili za nadolazeći Elle Boutique?

 

Za nadolazeći Elle Boutique pripremili smo probrane modele iz opusa My Mon Mon-a. Ovoga puta odučili smo svojim klijenticama ponuditi najtraženije modele prema njihovu odabiru, time bismo voljeli zaokružiti dosadašnju priču te pozicionirati žeje i preferencije lojalnih klijentica na prvo mjesto u našemu poslovnom modelu. Uvijek pokušavamo ispuniti sve ono što kupac od nas traži, ali ostati pritome vjerni svom estetskom izričaju kako bismo zadržali rukopis MMM-a u finalnom produktu. Moći ćete pronaći modele u srebrnoj i zlatnoj varijanti izrađene od medicinskog čelika kojeg preferiramo u izradi našega nakita.

 

 

  1. Kakve žene imate na umu kad stvarate My mon mon nakit

Suvremenu ženu uvijek gledamo kao esenciju i inspiraciju. Snažnu, intelektualno potkovanu, a opet ranjivu. Tako je, dakle, integracijom koncepta i kreativne inspiracije nastajao sukus vizualne estetike. Svaki model nakita nastao je kao reakcija na promišljanje. Vjerujemo da se svaka poslovna žena može pronaći u više nego jednom modelu u svrhu građenja svoga imidža te ih može kombinirati uz eleganciju, ležerniji street look ili pak neki osebujniji stil izgrađen u svom svijetu, posebnom i unikatnom. Kontekst nakita nije unaprijed određen, on se stvara u mikro svijetu svake naše klijentice ponaosob.

 

  1. Kako je teklo stvaranje kolekcije Cvita?

 

Budući da su biseri i pozlata do sada bili sastavni dio My Mon Mon nakita, art direction kampanje bio je modernizirano – orijentalna djevojka s bisernom naušnicom kao omaž slavnom portretu iz davne 1665. Johannesa Vermeera. Volimo djevojke koje pomno biraju, znaju što žele i spremne su svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim fashion komadom. Materijali od kojih smo radili vrlo uspješnu kolekciju Cvita su pozlata na antialergijski medicinski čelik i delikatni riječni biseri te koralji. Dodatak svemu su bile školjke i drago kamenje druge kategorije kako bi vizualni izričaj podilazio u duhu ljeta.

 

 

Kroz kolekciju spojili smo tradiciju, našega već ustaljenoga ručnoga rada prema predhodno dizajniranim skicama, i fashion diktat koji na svakoj ženi otkriva neku drugu nježnost i snagu paralelno.

 

  1. Možete li nam otkriti koji vaš komad je najtraženiji?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴍy ᴍᴏɴ ᴍᴏɴ © (@mymonmon_official) on

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: L.H.
Fotografije: My Mon Mon

Pročitajte i...

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh