Kako svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim komadom nakita zna My Mon Mon

13.11.2019.

Što nas očekuje na ELLE Boutiqueu?

My Mon Mon domaći je brend nakita koji je u svojih nekoliko godina postojanja stvorio ozbiljnu vojsku obožavateljica. To je jedan od glavnih razloga zašto smo jako uzbuđeni oko ponovne suradnje MMM-a i Elle Boutiquea, koji će se održati 16. studenog od 10 do 19 sati u zagrebačkom MUO, a i vi biste trebali biti uzbuđeni oko povoljnih cijena po kojima ćete moći nabaviti kvalitetan i jedinstven nakit (s impresivnim popustom od 20% na Mastercard® i Maestro® kartice). Više o tome što vas čeka pročitajte u blic intervjuu u nastavku.

 

 

  1. Na čemu trenutačno radite? Možete li nam otkriti neke planove za budućnost?

 

Trenutno radimo na Simple kolekciji lišenoj svih dosadašnjih elemenata te ostavljamo samo „kostur“ po kojemu smo stekli prepoznatljivost među svojom publikom. Time želimo dati značaj dizajnu svakog pojedinog modela i sveukupnog vizualnog 3D izričaja bez akcenta kojim smo predhodno „dizali“ određeni model… Sada ga ustvari vraćamo na inicijalnu ideju sklada bez dodataka. Također, radimo na jednoj paralelnoj priči u suradnji s još jednim brandom koja je cijenovno dostupnija široj masi i lako je nosiva te namijenjena puno mlađoj skupini od ove kojoj smo se do sada obraćali kroz vizualnu komunikaciju… Unutar spomenute Simple kolekcije naći će se linija od srebra na kojoj planiramo raditi mnogo u skorijoj, ali i daljoj budućnosti. Plan nam je i dalje uživati u onome što stvaramo te se povezati s kvalitetnim ljudima iz branše kako bi boostali motivaciju i realizirali koncepte projekata o kojim sanjamo.

 

  1. Što ste nam pripremili za nadolazeći Elle Boutique?

 

Za nadolazeći Elle Boutique pripremili smo probrane modele iz opusa My Mon Mon-a. Ovoga puta odučili smo svojim klijenticama ponuditi najtraženije modele prema njihovu odabiru, time bismo voljeli zaokružiti dosadašnju priču te pozicionirati žeje i preferencije lojalnih klijentica na prvo mjesto u našemu poslovnom modelu. Uvijek pokušavamo ispuniti sve ono što kupac od nas traži, ali ostati pritome vjerni svom estetskom izričaju kako bismo zadržali rukopis MMM-a u finalnom produktu. Moći ćete pronaći modele u srebrnoj i zlatnoj varijanti izrađene od medicinskog čelika kojeg preferiramo u izradi našega nakita.

 

 

  1. Kakve žene imate na umu kad stvarate My mon mon nakit

Suvremenu ženu uvijek gledamo kao esenciju i inspiraciju. Snažnu, intelektualno potkovanu, a opet ranjivu. Tako je, dakle, integracijom koncepta i kreativne inspiracije nastajao sukus vizualne estetike. Svaki model nakita nastao je kao reakcija na promišljanje. Vjerujemo da se svaka poslovna žena može pronaći u više nego jednom modelu u svrhu građenja svoga imidža te ih može kombinirati uz eleganciju, ležerniji street look ili pak neki osebujniji stil izgrađen u svom svijetu, posebnom i unikatnom. Kontekst nakita nije unaprijed određen, on se stvara u mikro svijetu svake naše klijentice ponaosob.

 

  1. Kako je teklo stvaranje kolekcije Cvita?

 

Budući da su biseri i pozlata do sada bili sastavni dio My Mon Mon nakita, art direction kampanje bio je modernizirano – orijentalna djevojka s bisernom naušnicom kao omaž slavnom portretu iz davne 1665. Johannesa Vermeera. Volimo djevojke koje pomno biraju, znaju što žele i spremne su svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim fashion komadom. Materijali od kojih smo radili vrlo uspješnu kolekciju Cvita su pozlata na antialergijski medicinski čelik i delikatni riječni biseri te koralji. Dodatak svemu su bile školjke i drago kamenje druge kategorije kako bi vizualni izričaj podilazio u duhu ljeta.

 

 

Kroz kolekciju spojili smo tradiciju, našega već ustaljenoga ručnoga rada prema predhodno dizajniranim skicama, i fashion diktat koji na svakoj ženi otkriva neku drugu nježnost i snagu paralelno.

 

  1. Možete li nam otkriti koji vaš komad je najtraženiji?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴍy ᴍᴏɴ ᴍᴏɴ © (@mymonmon_official) on Oct 31, 2019 at 5:58am PDT

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: L.H.
Fotografije: My Mon Mon

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Znamo gdje ovaj vikend možete kupiti dizajnerske komade na popustu i podržati domaću modu!

ELLE Boutique održat će se ove subote u Dežmanovoj ulici u Zagrebu od 10 do 21

Lykke mirisni nakit stiže na ELLE Boutique!

Mirisni medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom

▲ Povratak na vrh