Koji će vas genijalni pamučni kaftani oboriti s nogu?

12.06.2019.

Atelier Boudoir nam je otkrio must-have modne komade

Prepoznatljiva Boudoir estetika i ove će se godine pridružiti našem omiljenom modnom događanju, ELLE Boutiqueu. Dizajnerice koje uspješno balansiraju između umjetničkog izričaja i pret a porter komada, otkrile su nam što su pripremile za sve ljubiteljice mode koje će nam se pridružiti ove subote, 15. lipnja, u Dežmanovoj ulici od 10h do 21h na ELLE Boutique – powered by Smartwater modnom događanju.

U susret ovogodišnjem ELLE Boutique događanju, što ste pripremili ljubiteljima hrvatske mode?

Pripremili smo jednu jezgrovitu selekciju naše ready-to-wear kolekcije za proljeće – ljeto, fantastične signature kaftane iz naše Resort kolekcije i nekoliko Couture komada, tek toliko da se pravimo važne.

Koji modni komadi čine savršenu kombinaciju za nadolazeću sezonu?

Izdvojile bi naše genijalne pamučne kaftane koji su naši bestseleri već nekoliko godina i naše klijentice ih obožavaju i vraćaju se po još. To je komad koji doslovno funkcionira od jutra do večeri uz badić ili za večernji izlazak na štikle, taj artikl je u punom značenju easy chic item.

Što biste izdvojili kao apsolutni must-have u ženskoj garderobi?

Kvalitetne i dobre basic komade za koje je vrijedno potrošiti više novaca.

Čemu se najviše veselite i koja su vaša očekivanja?

Veselimo se druženju i networkingu sa kolegama, susretu sa kupcima i vjerujemo da ćemo približiti naš rad publici koja nas još ne poznaje.

Piše: N.B.
Fotografije: Boudoir

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

10 najzanimljivijih kaputa domaćih dizajnera

Najtopliji komadi na našem zimskom popisu želja

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh