Koji odavno rasprodani komad Price on Request ponovno donosi na Elle Boutique?

07.11.2019.

Što očekujemo 16.11. na ELLE Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt?

Na nadolazećem Elle Boutiqueu, 16. 11. u Muzeju za umjetnost i obrt, imat ćete priliku počastiti se s komadima najomiljenijih domaćih dizajnera po promotivnim cijenama i popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama, a mi vam savjetujemo da nikako ne preskočite štand Price on Request, fashion senzacije kakvu naši prostori ne viđaju često. O Price on Request već smo nekoliko puta pisali, a ovim povodom uspjeli smo zaviriti u kreativni proces Gale Marije Vrbanić, osnivačice brenda, i to u obliku blic intervjua.

 

 

Nedavno ste novu kolekciju predstavili u Parizu, a nas naravno najviše zanima kad će ju domaća publika imati prilike vidjeti?

Kucnuo je i taj čas. Dugoočkivano utopijsko i mitsko otvorenje našeg zagrebačkog showrooma stvarno je rezervirano za početak iduće godine, taman kad se svi vratite sa skijanja. Tada ćemo imati i hrvatsku premijeru spomenute kolekcije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on

 

Što nam spremate za jesenski Elle Boutique?

Jesenski MEGAMIX.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on

Postoji li neki POR odjevni predmet koji se je pokazao kao apsolutni bestseller?

RGB shirt. Komad koji vrlo jasno ocrtava POR/NO XD koncept. Neko vrijeme bio je rasprodan, no uspjeli smo u XD arhivi naći još skrivenih materijala, tako da na Elle Boutiqueu očekujte re-stock.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on

Kako napreduje spašavanje svijeta?


Naš pristup spašavanju svijeta pokazao se kao apsolutni hit, tako da vjerujemo da ćemo uskoro spasiti sve, radimo na tome.

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: L.H.
Fotografije: Price on Request

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh