Koji odavno rasprodani komad Price on Request ponovno donosi na Elle Boutique?

07.11.2019.

Što očekujemo 16.11. na ELLE Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt?

Na nadolazećem Elle Boutiqueu, 16. 11. u Muzeju za umjetnost i obrt, imat ćete priliku počastiti se s komadima najomiljenijih domaćih dizajnera po promotivnim cijenama i popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama, a mi vam savjetujemo da nikako ne preskočite štand Price on Request, fashion senzacije kakvu naši prostori ne viđaju često. O Price on Request već smo nekoliko puta pisali, a ovim povodom uspjeli smo zaviriti u kreativni proces Gale Marije Vrbanić, osnivačice brenda, i to u obliku blic intervjua.

 

 

Nedavno ste novu kolekciju predstavili u Parizu, a nas naravno najviše zanima kad će ju domaća publika imati prilike vidjeti?

Kucnuo je i taj čas. Dugoočkivano utopijsko i mitsko otvorenje našeg zagrebačkog showrooma stvarno je rezervirano za početak iduće godine, taman kad se svi vratite sa skijanja. Tada ćemo imati i hrvatsku premijeru spomenute kolekcije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on Aug 2, 2019 at 6:28am PDT

 

Što nam spremate za jesenski Elle Boutique?

Jesenski MEGAMIX.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on May 28, 2019 at 7:43am PDT

Postoji li neki POR odjevni predmet koji se je pokazao kao apsolutni bestseller?

RGB shirt. Komad koji vrlo jasno ocrtava POR/NO XD koncept. Neko vrijeme bio je rasprodan, no uspjeli smo u XD arhivi naći još skrivenih materijala, tako da na Elle Boutiqueu očekujte re-stock.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRICE ON REQUEST (@priceonrequest) on May 31, 2019 at 9:07am PDT

Kako napreduje spašavanje svijeta?


Naš pristup spašavanju svijeta pokazao se kao apsolutni hit, tako da vjerujemo da ćemo uskoro spasiti sve, radimo na tome.

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: L.H.
Fotografije: Price on Request

Pročitajte i...

Nova kolekcija Price on Request: Life Coaching Service

Launch event je danas u Approved shopu!

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

▲ Povratak na vrh