Lei Lou by Alex Dojčinović i ove godine na ELLE Boutiqueu

23.06.2020.

Saznajte što nam Alex sprema za ELLE Boutique

Aleksandra Dojčinović, jedna od najuspješnijih domaćih dizajnerica i veteranka ELLE boutiquea i ove će godine sudjelovati na eventu sa svojim brendom Lei Lou. Sve što trebate znati o njezinim planovima za budućnost, novim kolekcijama te koji će komad premijerno pokazati na ELLE boutiqueu u subotu saznajte u intervjuu u nastavku.

Kako je za vas protekao period u izolaciji? Je li zdravstvena kriza stopirala posao ili ipak nije bilo odmora?

Nije bilo odmora, cijelo vrijeme sam radila. Ali bilo je zanimljivo, dane u uredu sam uglavnom provodila sama ili u najužem krugu suradnika. U svemu tome počele su se rađati neobične ideje, počeli smo razmišljati u nekom novom smjeru, dugoročno i konkretnije. Vjerujem da će se sav taj nas rad odraziti na rast brenda u narednom razdoblju. Ukratko, nismo se predali očaju, već smo odlučili iskoristiti priliku i ustrajno raditi na planovima za budućnost.


Radite li na novoj kolekciji? Kakvi su planovi za budućnost? Planirate li se dodatno širiti na inozemno tržište?

Mi smo vec gotovi sa zimom 2020. i stigao nam je dio materijala za ljeto 2021. Nove komade izbacujemo svaki tjedan, a koliko je toga, najbolje se odražava putem našeg weba koji nas je upravo u vrijeme lockdowna i držao na životu. S mojom agencijom iz SAD-a uskoro krećem u neke sasvim nove projekte. Godinama smo oblačili poznate strane zvijezde, a zadnjih godinu dana smo radili isključivo na prodaji i prodoru branda. U tom smjeru ćemo i nastaviti usprkos svemu, ali sigurno će sve skupa teći sporije.

 

Što je za vas savršena ljetna uniforma?

Zaljubljena sam u nove modele plexy sandala iz Leilou kolekcije, toliko mi se sviđaju da sam ih odlučila premijerno prikazati i na Elle boutiqueu. Tu su i neke cool haljine koje su uistinu dobro krojene, hlače, sakoi. Svakodnevno nosim svoju odjeću i baš uživam u tome.


Što nam pripremate za ELLE Boutique? Hoće li biti nekih Lei Lou bestsellera?

Osim sandala koje sam vec spomenula i moje omiljene Quinn torbe, bit će i lijepog nakita iz novih kolekcija, ali i majica u bojama sladoleda te jednostavnih ljetnih haljina.


Dizajnerske komade Lei Lou by Alex Dojčinović možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu,  u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Ivan Pavliš

 

Pročitajte i...

Villa Sandi prosecco za ljetne užitke

Najpoznatiji proizvođač prosecca, vinarija Villa Sandi nalazi se sjeverno od Venecije gdje je područje poznato po talijanskom pjenušavom vinu, a uz vrhunsku ponudu vina, Villa Sandi vinarija poznata je i po mnogim kulturnim poveznicama s regijom Veneto.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Znamo gdje ovaj vikend možete kupiti dizajnerske komade na popustu i podržati domaću modu!

ELLE Boutique održat će se ove subote u Dežmanovoj ulici u Zagrebu od 10 do 21

Lykke mirisni nakit stiže na ELLE Boutique!

Mirisni medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom

▲ Povratak na vrh