Lykke mirisni nakit stiže na ELLE Boutique!

25.06.2020.

Mirisni medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom

Za ovo izdanje ELLE Boutiquea pripremili smo vam nešto sasvim novo i uzbudljivo, a radi se o mirisnom nakitu brenda Lykke. O tome odakle ideja, na čemu trenutno rade i što spremaju za ELLE Boutique pročitajte u nastavku!


Odakle ideja za mirisni nakit?

Ideja za mirisni nakit nastala je vrlo spontano, sa željom da tržištu ponudimo nešto drugačije od dosad viđenog. Budući da mirisni privjesci potječu još od doba renesanse te su ih dame nosile pričvršćene na ogrlici oko vrata još u 16.stoljeću, mi smo odlučili oživjeti povijest i napraviti mala remek djela živih i sjajnih kombinacija boja kojima smo dodali i prepoznatljive mirise. Poznato je da eteričnim uljima, koja se od davnina koriste u aroma terapiji možemo utjecati na raspoloženje, a mirisima naglasiti svoju osobnost. Zato smo kreirali nakit koji ima jednu dodatnu dimenziju, a to su boja i miris.

Na čemu trenutno radite? Sprema li se uskoro nova kolekcija?

Trenutno radimo na plasmanu nove ljetne Lykke kolekcije koja će biti inspirirana prirodnim motivima i hrvatskom baštinom. Također, radimo na jednom projektu humanitarnog karaktera koji promiče važnost u borbi protiv nasilja nad ženama. Tom prigodom smo u suradnji s jednom poznatom hrvatskom ilustratoricom kreirali poseban mirisni medaljon iza kojeg će stajati vrlo snažna poruka.

Možete li neki svoj komad prozvati bestsellerom?

Bestseller je Lace of Pag ogrlica s mirisnim medaljonom koju smo kreirali po autentičnom uzorku paške čipke kojeg je izradila umjetnica s Paga.

Što nam pripremate za ELLE Boutique?

Na ELLE Boutiqueu ćemo predstaviti novu Lykke kolekciju mirisnih medaljona i ljetnu kolekciju nakita od srebra.

Dizajnerske komade Lykke možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Lykke

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh