Mammii nakit ponovno na ELLE Boutiqueu

23.06.2020.

Što nam Maja sprema za subotu saznajte u blic intervjuu

Maja Miletić koja stoji iza brenda Mammii već nas nekoliko sezona oduševljava svojim suvremenim interpretacijama nosivih skulptura, odnosno svojim naušnicama, narukvicama i prstenjem. Službenu potvrdu da jako cijenimo njezin rad Maja je dobila prošle godine kad smo joj dodijelili ELLE Style Awards nagradu za najbolji dizajn accessoiresa, a jako smo sretni što možemo najaviti njezino sudjelovanje na nadolazećem na ELLE Boutiqueu. O tome što nam sprema za subotu i na čemu trenutno radi pročitajte u nastavku.

 

Dobitnica si prošlogodišnje ELLE Style Awards nagrade za najbolji dizajn accessoiresa. Što je za tebe značila ta nagrada?

Nagrada me jako razveselila, dala određenu potvrdu vidljivosti mog rada i definitivno je poticaj za dalje. Ono što mi je najbitnije i najtrajnije kod takvih nagrada su odnosi koji se ostvare i ostaju nakon toga.


Na čemu trenutno radiš? Spremaš li novu kolekciju?

Spremam novu kolekciju, ali na malo drugačiji način nego do sad. Radim malo sporije, istražujem neke nove tehnike i puno eksperimentiram.

Koji su Mammii komadi najpopularniji kod kupaca, možeš li izdvojiti neki bestseller?

Fluid naušnice i modeli nastali kao nastavak te estetike su neki od najprodavanijih. Izdvojila bih još Garden naušnice koje se lijepo prodaju, a osobno su mi jedni od najdražih radova.


Što si nam pripremila za nadolazeći ELLE Boutique?

Pripremila sam presjek radova iz starijih prema novijim kolekcijama sa naglaskom na neke jednostavnije, svakodnevne i nosive modele.


Dizajnerske komade Mammii možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Maja Miletić, Instagram

Pročitajte i...

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

▲ Povratak na vrh