Minimalistički nakit ovog domaćeg brenda savršen je ljetni dodatak

07.06.2019.

Začin svakom stylingu

Profinjenost, nenametljivi šarm minimalizma, elegancija i perfekcionistička, minuciozna izrada ugrađeni su u DNA svakog komada nakita koji već godinama izlazi iz vrijedne radionice domaćeg brenda THE ALL.

 

 

Da je dobar nakit neupadljiv, ali istovremeno predstavlja neizostavan začin svakom stylingu itekako dobro zna talentirani dizajnerski dvojac koji se krije iza imena THE ALL. Jelena Malenica i Tea Momčilović oduševljavaju svakom novom kolekcijom, stječući iz sezone u sezonu sve više poklonika, a izvrsne reakcije dvojac je dobio i nakon lansiranja svoje posljednje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. naziva “Sporedna ženska uloga”.

 

 

Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a nakit najbolje izgleda na okupu, stilistički spojen u upečatljivu cjelinu. Svaki komad nakita nosi ime po nekoj od nagrađivanih sporednih ženskih uloga u filmu, a naušnice, ogrlice i narukvice u geometrijskim oblicima izrađene su od srebra te od brendu omiljenog mesinga, izrazito zahvalnoj leguri bakra i cinka otpornoj na koroziju.

 

 

Inspiracija za kreiranje kolekcije došla je upravo iz nenametljivosti i misterioznosti sporedne uloge o kojoj se kasnije više priča nego o onoj glavnoj, a upravo takav je, kažu dizajnerice, i THE ALL nakit – intrigantan, ali nenametljiv, profinjen, elegantan. I premda se može činiti kao sporedan dio stylinga, kada se približite bit će vam jasno kako upravo on često odigrava ključnu ulogu, privlači pažnju i izaziva znatiželju. I čini razliku.

 

 

Minimalistički nakit brenda THE ALL možete pronaći na ELLE Boutiqueu – jedinstvenom modnom događanju koje se, pod okriljem časopisa ELLE, održava 15. lipnja od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice u središtu Zagreba.

 

Piše:T.L
Foto: Karla Jurić

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh