Minimalistički nakit ovog domaćeg brenda savršen je ljetni dodatak

07.06.2019.

Začin svakom stylingu

Profinjenost, nenametljivi šarm minimalizma, elegancija i perfekcionistička, minuciozna izrada ugrađeni su u DNA svakog komada nakita koji već godinama izlazi iz vrijedne radionice domaćeg brenda THE ALL.

 

 

Da je dobar nakit neupadljiv, ali istovremeno predstavlja neizostavan začin svakom stylingu itekako dobro zna talentirani dizajnerski dvojac koji se krije iza imena THE ALL. Jelena Malenica i Tea Momčilović oduševljavaju svakom novom kolekcijom, stječući iz sezone u sezonu sve više poklonika, a izvrsne reakcije dvojac je dobio i nakon lansiranja svoje posljednje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. naziva “Sporedna ženska uloga”.

 

 

Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a nakit najbolje izgleda na okupu, stilistički spojen u upečatljivu cjelinu. Svaki komad nakita nosi ime po nekoj od nagrađivanih sporednih ženskih uloga u filmu, a naušnice, ogrlice i narukvice u geometrijskim oblicima izrađene su od srebra te od brendu omiljenog mesinga, izrazito zahvalnoj leguri bakra i cinka otpornoj na koroziju.

 

 

Inspiracija za kreiranje kolekcije došla je upravo iz nenametljivosti i misterioznosti sporedne uloge o kojoj se kasnije više priča nego o onoj glavnoj, a upravo takav je, kažu dizajnerice, i THE ALL nakit – intrigantan, ali nenametljiv, profinjen, elegantan. I premda se može činiti kao sporedan dio stylinga, kada se približite bit će vam jasno kako upravo on često odigrava ključnu ulogu, privlači pažnju i izaziva znatiželju. I čini razliku.

 

 

Minimalistički nakit brenda THE ALL možete pronaći na ELLE Boutiqueu – jedinstvenom modnom događanju koje se, pod okriljem časopisa ELLE, održava 15. lipnja od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice u središtu Zagreba.

 

Piše:T.L
Foto: Karla Jurić

Pročitajte i...

Male stvari za velike trenutke

Nova SOPAR kolekcija podsjeća nas na bitne stvari u životu i pršti optimizmom!

LINK by Ogi casual komadi koji će "novo normalno" pretvoriti u "novo posebno"

Prošlogodišnja dobitnica nagrade ELLE Style Awards za najboljeg dizajnera stvara savršene komade koji će svakodnevicu pretvoriti u posebne prigode

Ukroćena divljina u novoj kolekciji brenda The ALL

Novu kolekciju omiljenog brenda The ALL otkrijte na novom ELLE Boutiqueu!

Pripremite se za modno događanje jeseni – ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Jesenski Elle Boutique 2020. stiže u Zagreb 07. studenog u sasvim novom ruhu. Pod parolom Moda i glazba se vole – zajedno za Hrvatski glazbeni zavod, održat će se Elleovo modno događanje koje okuplja neke od najboljih domaćih dizajnera pod sloganima #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #zajednozahrvatskiglazbenizavod. Pridružite nam se i otkrijte najnovije kolekcije po promotivnim cijenama!

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

▲ Povratak na vrh