Minimalistički nakit ovog domaćeg brenda savršen je ljetni dodatak

07.06.2019.

Začin svakom stylingu

Profinjenost, nenametljivi šarm minimalizma, elegancija i perfekcionistička, minuciozna izrada ugrađeni su u DNA svakog komada nakita koji već godinama izlazi iz vrijedne radionice domaćeg brenda THE ALL.

 

 

Da je dobar nakit neupadljiv, ali istovremeno predstavlja neizostavan začin svakom stylingu itekako dobro zna talentirani dizajnerski dvojac koji se krije iza imena THE ALL. Jelena Malenica i Tea Momčilović oduševljavaju svakom novom kolekcijom, stječući iz sezone u sezonu sve više poklonika, a izvrsne reakcije dvojac je dobio i nakon lansiranja svoje posljednje kolekcije za proljeće/ljeto 2019. naziva “Sporedna ženska uloga”.

 

 

Kolekcijom dominiraju savršeno nepravilni oblici, a nakit najbolje izgleda na okupu, stilistički spojen u upečatljivu cjelinu. Svaki komad nakita nosi ime po nekoj od nagrađivanih sporednih ženskih uloga u filmu, a naušnice, ogrlice i narukvice u geometrijskim oblicima izrađene su od srebra te od brendu omiljenog mesinga, izrazito zahvalnoj leguri bakra i cinka otpornoj na koroziju.

 

 

Inspiracija za kreiranje kolekcije došla je upravo iz nenametljivosti i misterioznosti sporedne uloge o kojoj se kasnije više priča nego o onoj glavnoj, a upravo takav je, kažu dizajnerice, i THE ALL nakit – intrigantan, ali nenametljiv, profinjen, elegantan. I premda se može činiti kao sporedan dio stylinga, kada se približite bit će vam jasno kako upravo on često odigrava ključnu ulogu, privlači pažnju i izaziva znatiželju. I čini razliku.

 

 

Minimalistički nakit brenda THE ALL možete pronaći na ELLE Boutiqueu – jedinstvenom modnom događanju koje se, pod okriljem časopisa ELLE, održava 15. lipnja od 10 do 21 sat u chic okruženju Dežmanove ulice u središtu Zagreba.

 

Piše:T.L
Foto: Karla Jurić

Pročitajte i...

Sjajan novi showroom domaćih dizajnera modnih dodataka

Brendovi The All i 47 u Preradovićevoj ulici

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Jesenski Elle Boutique okupio vodeće domaće dizajnere

Jesensko izdanje Elle Boutiquea u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt okupilo je 18 domaćih fashion brendova s ciljem promocije i prezentacije najboljeg hrvatskog dizajna.

Shopping hangover: poslije jesenskog Boutiquea

Kako je prošao najveći ELLE Boutique dosad

Sneak Peek u ELLE Boutique

Atmosfera se zahuktava na ultimativnoj zagrebačkoj shopping destinaciji

▲ Povratak na vrh