Modni događaj za pamćenje

27.10.2017.

Svečana dodjela ELLE STYLE AWARDS 2017. powered by Mastercard®, okupila je poznata imena iz svijeta mode, dizajna, glazbe, filma i kazališta

Dodjelu prestižnih nagrada Elle Style Awards 2017. powered by Mastercard, održanu sinoć u zagrebačkoj Laubi – Kući za ljude i umjetnost, pohodili su laureati – najbolji u svojoj profesiji vezanoj uz svijet mode i dizajna, ali i brojna poznata lica.

Među njima su uvijek sjajno odjevena Iva Radić, Tihana Harapin Zalepugin, Ljupka Gojić Mikić, Jelena Rozga, Anita Dujić, Aleksandra Dojčinović, Ante Vrban, Loredana Bahorić, Kristina ŠalinovićDanijela Trbović, Nevena Rendeli Vejzović, Marijana Batinić, kao i brojna druga poznata lica iz svijeta svijeta mode, dizajna, glazbe, filma i kazališta.

Poznate zvijezde trudile su se pokazati u svojim ponajboljim izdanjima pa je crveni tepih najglamuroznije modne večer sezone vrvio od mode i ljepote.

U galeriji pogledajte kako je to izgledalo u zagrebačkoj Laubi koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta:

Piše: B.P.
Foto: AMZ press

Pročitajte i...

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh