Nakit uz koji možemo ovog ljeta izgledati kao umjetničko djelo!

12.06.2019.

Lijepa kao slika

Budući da su biseri i pozlata sastavni dio My Mon Mon nakita, art direction kampanje bio je modernizirano – orijentalna djevojka s bisernom naušnicom kao omaž slavnom portretu iz davne 1665. Johannesa Vermeera. Volimo djevojke koje pomno biraju, znaju što žele i spremne su svoj lifestyle upotpuniti kvalitetnim fashion komadom.

 

 

 

Materijali: pozlata na antialergijski medicinski čelik, a delikatni riječni biseri i koralji već su prepoznatljivi u stvaranju MMM dizajnerskog nakita. Dodatak svemu su školjke i drago kamenje druge kategorije kako bi vizualni izričaj podilazio u duhu ljeta.

 

To je spoj tradicije, našega već ustaljenoga ručnoga rada prema predhodno dizajniranim skicama te fashion diktata koji na svakoj ženi otkriva neku drugu nježnost i snagu paralelno.

Svaki komad moguće je izraditi u srebrnoj varijanti i personalizirati prema potrebi, a uskoro ga možete pronaći na Elle Boutique eventu u Dežmanovoj ulici ove subote, 15. lipnja, od 10h-21h.

 

Piše: N.B.
Fotografije: My Mon Mon

Pročitajte i...

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

Najljepši blagdanski pokloni su trajne uspomene

U oceanu ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život? Odgovor je jednostavan: darujte nakit!

Nakit koji bi žene sa stavom voljele pronaći ispod božićnog drvca

Nakit je poklon s kojim ne možete pogriješiti, a Amaranthine ima novu kolekciju koja stavlja naglasak na povezanost s prirodom

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

Nakit kao hommage 90-ima: nova Karat Jewelry kolekcija

'Više je više'… I nikad nije previše.

▲ Povratak na vrh