Nova Little Wonder kolekcija svoju premijeru imat će u subotu na ELLE Boutiqueu!

25.06.2020.

Povodom subotnjeg ELLE Boutiquea popričali smo s dizajnericom nakita Selmom Štrkljević Mravak iz Little Wondera i saznali sjajne vijesti da će svoju novu kolekciju predstaviti upravo na našem eventu. A kako je provela izolacijske dane i na čemu trenutno radi- saznajte u nastavku.

 

Na čemu trenutno radiš? Sprema li se uskoro nova kolekcija?

Ovaj period za mene je bio baš dosta intenzivan što se tiče posla. Nova kolekcija je gotova i taman smo prije dva dana snimili kampanju i lookbook. Na novoj kolekciji sam počela raditi na samom početku karantene i nekako sve je to utjecalo na mene. Privukle su me boje i htjela sam kroz nakit i vizuale prenijeti pozitivnu energiju i barem djelić sreće koju sam ja osjećala kreirajući je.

Možeš li neki svoj komad prozvati bestsellerom?

Bestseller su zasigurno Twisted naušnice iz posljednje kolekcije Return.


Što nam pripremaš za ELLE Boutique?

Na ELLE Boutiqueu ćete premijerno moći vidjeti, probati i kupiti komade iz najnovije kolekcije i naravno bestsellere iz proteklih kolekcija. Veselim se druženju.

 

Dizajnerske komade Little Wonder možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Studio Prizor

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh