Nova Little Wonder kolekcija svoju premijeru imat će u subotu na ELLE Boutiqueu!

25.06.2020.

Povodom subotnjeg ELLE Boutiquea popričali smo s dizajnericom nakita Selmom Štrkljević Mravak iz Little Wondera i saznali sjajne vijesti da će svoju novu kolekciju predstaviti upravo na našem eventu. A kako je provela izolacijske dane i na čemu trenutno radi- saznajte u nastavku.

 

Na čemu trenutno radiš? Sprema li se uskoro nova kolekcija?

Ovaj period za mene je bio baš dosta intenzivan što se tiče posla. Nova kolekcija je gotova i taman smo prije dva dana snimili kampanju i lookbook. Na novoj kolekciji sam počela raditi na samom početku karantene i nekako sve je to utjecalo na mene. Privukle su me boje i htjela sam kroz nakit i vizuale prenijeti pozitivnu energiju i barem djelić sreće koju sam ja osjećala kreirajući je.

Možeš li neki svoj komad prozvati bestsellerom?

Bestseller su zasigurno Twisted naušnice iz posljednje kolekcije Return.


Što nam pripremaš za ELLE Boutique?

Na ELLE Boutiqueu ćete premijerno moći vidjeti, probati i kupiti komade iz najnovije kolekcije i naravno bestsellere iz proteklih kolekcija. Veselim se druženju.

 

Dizajnerske komade Little Wonder možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: Lana Harjaček

Fotografije: Studio Prizor

Pročitajte i...

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

▲ Povratak na vrh