Online panel: „Apokalipsa… but make it fashion!“

07.11.2020.

Pogledajte Zoom panel u povodu ELLE Boutiquea o izazovima s kojima se modni svijet suočava ove turbulentne godine, iskustvima nekih od vodećih domaćih dizajnera i modnih znalaca te prognozama za vedriju budućnost

Dok naše fashionistice vrijedno shoppingiraju u prekrasnom prostoru HGZ-a, pogledajte što o izazovima s kojima se modni svijet ove godine suočio kažu neki od vodećih domaćih modnih umova! 

Drugi panel u povodu ELLE Boutiquea donosi temu o načinima na koji je aktualna pandemijska kriza utjecala na globalnu modnu mašineriju te što od novih trendova, mehanizama i strategija možemo očekivati da će ostati integralnim dijelom modnog univerzuma.

Nenadmašni postav panela čine Ksenija Vrbanić, dizajnerica i osnivačica jednog od najznačajnijih domaćih brendova s globalnim odjekom XD Xenia Design, Marko Šabarić, polovica sjajnog dvojca KLISAB, jednog od najpopularnijih i najzanimljivijih brendova mlađe generacije na našim prostorima te Saša Joka, modni urednik ELLE magazina te fantastični stilist, producent i fotograf. Panel moderira Ana Fazekaš, urednica kulture ELLE magazina. 

Apokalipsa… but make it fashion: kako se moda bori za opstanak? 

Saša Joka (ELLE) 

Ksenija Vrbanić (XD Xenia Design) 

Marko Šabarić (KLISAB) 

Jesensko izdanje Elle Boutiquea snažno podržava domaću modnu industriju i dizajnere-obrtnike pogođene aktualnom ekonomskom i zdravstvenom krizom. Uz to, ovo je događanje donatorski projekt jer ćemo jedan dio prihodovanih sredstava donirati našem domaćinu i partneru, Hrvatskom glazbenom zavodu, za sanaciju oštećenja zgrade. Stoga pozivamo javnost da podrži inicijativu, tim više jer smatramo da je u ovim vremenima od posebne važnosti potaknuti potrošače da podrže lokalne dizajnere, poduzetnike i modne kreativce te nabave proizvode s domaćim potpisom – 100% hrvatski dizajn.

Događanje će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka koje nalaže Stožer civilne zaštite RH, pri čemu se vodi evidencija i regulira broj posjetitelja u prostoru.

S obzirom da je događanje otvoreno od 10 do 19 sati, bit će omogućen siguran protok svih posjetitelja, a ulaz se ne naplaćuje.

Pročitajte i...

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

Neočekivani spoj fotografije i mode u torbama Bags by Kristina

Jedinstvene komade koji kombiniraju modu i fotografiju na posve drugačiji način pronađite na jesenskom ELLE Boutiqueu!

Uživajte uz zvukove glazbe u jedinstvenom ambijentu Hrvatskog glazbenog zavoda na ELLE Boutiqueu

Sutrašnji ELLE Boutique dokazuje da se moda i glazba vole: Društveni komorni ansambl Hrvatskog glazbenog zavoda i vokalistica Dora Dora uveličat će modno događanje, a magazin ELLE kao organizator će s dizajnerima dio sredstava prikupljenih od prodaje artikala donirati za obnovu Hrvatskog glazbenog zavoda.

Kamo za vikend? Na ELLE Boutique, naravno!

Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je u Zagrebu - ELLE Boutique u Hrvatskom glazbenom zavodu! Dođite od 10-19 h na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama!

▲ Povratak na vrh