PREMIJERA Vizuali koji prate novu kolekciju sestara Boudoir

Boudoir
21.05.2015.

Nova kolekcija ‘Precious’ modnog dvojca odiše svijetlim tonovima starinske čipke

Povoda za susret sa sestrama Moranom Saračević i Martinom Čičko-Karapetrić iz modnog dvojca Boudoir nikad ne nedostaje, a za ovaj smo razgovor imali čak dva: najnoviju kolekciju ‘Precious’ koja je nedavno predstavljena javnosti na intimnoj reviji u historicističkoj dvorani Instituta za povijest na zagrebačkom Gornjem gradu u sklopu Storybook Salona pod pokroviteljstvom Master Carda, te ekskluzivno predstavljanje spektakularnih vizuala istoimene kampanje koju, kao i one prethodne, potpisuje neponovljivi Mladen Šarić.

Saša Joka: Zašto baš naziv ‘Precious’ (dragocjeno) za novu kolekciju?
“Naziv proizlazi iz činjenice da su baš svi modeli u kolekciji izrađeni od starinskih čipki, miljea i tabletića, koji čine jednu neobično lijepu i dragocjenu slagalicu.
Kolekcija nosi vaš prepoznatljiv rukopis s novim lajtmotivom – čipkastim tabletićima.

Saša Joka: Što vas je inspiriralo?
“Inspiracija dolazi spontano i zapravo je nepredvidljiva. Proces započinje kreiranjem prve haljine koja postaje temelj na kojemu razvijamo temu, boje i materijale, te tako gradimo kolekciju. Slaganjem različitih tabletića i aplikacija stvorile smo nove teksture i uzorke kakve ne bi dobile koristeći klasičnu čipku. Naravno, kako kolekcija napreduje, događaju se novi momenti i u pravilu modeli koji nastaju na kraju uvijek budu najbolji, jer je ideja u međuvremenu sazrela u potpunosti.

Cjelokupni intervju, kao i više fotografija, pronađite u tiskanom izdanju magazina Elle koji je na kioscima 20. svibnja…

 

Elle za lipanj 2015.

Vizuale iz tiskanog izdanja potpisuju…
Fotografije: Mladen Šarić
Styling: Studio Boudoir
Make-up: Saša Joković za Vrban&Jokovic
Kosa: Milena Maršić/Glamour
Modeli: Larisa, Arijana i Karmen/Colors Model Management

Pročitajte i...

arena centar

#DenimDay obilježen je i u Arena Centru, a brojne javne ličnosti pokazale su solidarnost sa žrtvama seksualnog nasilja

U srijedu, 28. travnja, po prvi je put u Hrvatskoj obilježen Denim Day u organizaciji magazina Elle Hrvatska i uz podršku centra Ženska soba, a u kampanju se uključio i Arena Centar koji je pozvao posjetitelje da 29. travnja snime #denimselfie u Arena Centru i iskažu solidarnost sa žrtvama seksualnog nasilja. Pozivu su se odazvale i osobe iz javnog života, među kojima i Tihana Harapin Zalepugin, modni urednik i stilist Saša Joka, Youtuberica Lorin Nukić...

Proljetni uniseks broj magazina StoryBOOK i parfem na dar čekaju vas na kioscima!

StoryBOOK na svojim raskošnim stranicama slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, nadu, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam, a uz magazin dobivate parfem 2 WOOD DSQUARED2

Novi proljetni uniseks broj Magazina StoryBOOK je na kioscima!

StoryBOOK slavi vrijeme koje tek dolazi, kroz nostalgiju, hedonizam i aktivizam, heroine novog doba i zarazni plesni optimizam.

Storybookova zimska bajka i Melem na dar

Ima nešto čarobno u toj raskoši zime, kontrastu mirne prirode i nemirne duše pune impresija, ispunjene afirmativnim mislima Storybookovih sugovornika, prizemljene nečijim stvarnim životnim iskustvima, opčinjene izazovima.

Profesija stilist: Saša Joka

Kreativac zaljubljen u modu, umjetnost i život

Zavirite u necenzurirane video priče sa slavnima

Veliki zaokret u Storyjevim pričama

▲ Povratak na vrh