Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

23.06.2020.

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

Povodom ELLE Boutiquea koji se održava ove subote uputili smo nekoliko pitanja stylish sestrama Heleni Šopar Zadro i Tamari Rebić, koje su i ovaj put dio našeg shopping eventa s predznakom najkvalitetnijeg domaćeg dizajna. S Helenom smo u našoj kategoriji “Moja 4 zida” komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade.

 

Novu capsule kolekciju “Piece of hope” predstavile ste za vrijeme izolacije kroz Helenine autoportrete. Kako je izgledao proces od ideje do realizacije?

Helena: Kako su krenule mjere protiv pandemije, sestra i ja smo brzo uvidjele da kampanju u našem tradicionalnom obliku neće biti moguce snimiti pa smo se prilagodile novonastaloj situaciji. Nakon bezbroj odrađenih snimanja s najboljima u poslu i upijanja svega sa seta, odlučila sam sama pokušati sve snimiti. Online sam naručila opremu za snimanje i uz pomoć tripada i selftimera, snimila sam kampanju. Ova mini kampanja kao rezultat pandemije je self portret mog života u karanteni. Prvi puta sam dopustila da se vidi dio stana javno, taj vrlo osobni trenutak, uz iskrene ekspresije su trebali prenijeti živu sliku, film.. Iako su naše HOPE haljine veselih tonova, zlatni FAITH top za vruće ljetne večeri i plišani kombinezon s nasim ručnim radom trebali biti u ambijentu plaze, htjela sam bar na trenutak potaknuti klijentice da su mislima na moru, ispijaju koktel u večernjim satima sa slanom kosom od popodnevnog kupanja. Jer to je ono o čemu ja na pojedinim fotografijama iz kampanje razmišljam.

Što za vas predstavlja idealna ljetna uniforma?
Tamara: Kombinezon Serendipity! Ne morate se cijeli dan skidati iz njega. Od jutarnje kave, kupanja do izlaska- samo uz promjenu obuće.
Što ste nam pripremile za ELLE Boutique? Hoće li biti nekih ljetnih must-have komada?
Plišani kombinezoni, naše signature pufaste haljine, svilene hlače i topovi samo su neki od must have komada koje smo pripremili za Vas.

Na čemu trenutno radite i smijete li s našim čitateljima podijeliti neke planove za budućnost?
Cilj u 2020toj nam je dodatno unaprijediti online prodaju i približiti se kupcima nudeći im dobar online experience kao i podijeliti naše nove kolekcije. Iako će se kupovna moc smanjiti, vjerujemo da svaki naš proizvod naše klijentice shvaćaju kao investiciju koju će moći nositi i za 10 godina. Ono što vjerujem da će obilježiti 2020.-tu je neformalnije odijevanje, čak i utilitarističko,  jer će se ljudi sastajati i družiti u drugačijim ambijentima gdje će moći zadovoljiti mjere društvenog distanciranja, primjerice druženja u prirodi. I mi vec skiciramo da dio kolekcije upravo adresira taj trend.

Dizajnerske komade SOPAR možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.
Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Helena Šopar

Pročitajte i...

Moda i glazba uvijek su išli zajedno: Elle i modni dizajneri donirali sredstva Hrvatskom glazbenom zavodu

Magazin Elle uručio je Hrvatskom glazbenom zavodu donaciju u financijskim sredstvima koja su uprihodovana na jesenskom izdanju Elle Boutiquea 2020. godine, prodajom odjevnih artikala s potpisom domaćih dizajnera i pod sloganom #zajednozahrvatskiglazbenizavod i #zajednozadomaćumodu - s ciljem obnove zgrade HGZ-a oštećene u razornom potresu prošle godine.

Nekadašnja brend-menadžerica svoju je strast za kuhanjem pretvorila u uspješan posao

U trenutačnim okolnostima, kad su putovanja ograničena, ipak možemo uživati u autohtonim ljepotama, i to zahvaljujući Dragani Dilparić i platformi priceless.com, koji nas vode u središnju Hrvatsku i čarobne okuse štrukli. Oduvijek ste željeli naučiti pripremati ovaj kontinentalni comfort food? Evo prilike! I to potpuno besplatno!

Kako besplatno putovati i za kraj 2020. pokloniti sebi - doživljaje?

Putovanja možda imaju novu dimenziju, ali opet su i predivna i inspirativna – dovoljno je samo kliknuti na priceless.com

Treću godinu zaredom Konzum i Mastercard ujedinjuju snage u borbi protiv siromaštva djece

Od svake transakcije Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumovim prodavaonicama diljem Hrvatske od 26. studenog do 23. prosinca odvaja se sredstva za pomoć djeci Hrvatske i Ruande

Kako smo se proveli na modnom događanju jeseni

Jesenski ELLE Boutique održao se u subotu u nenadmašnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda

Najglamurozniji ELLE Boutique dosad je u punom jeku

Svratite u Hrvatski glazbeni zavod po najbolje kreacije i na (odgovorno) modno druženje s dizajnerima!

▲ Povratak na vrh