Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

23.06.2020.

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

Povodom ELLE Boutiquea koji se održava ove subote uputili smo nekoliko pitanja stylish sestrama Heleni Šopar Zadro i Tamari Rebić, koje su i ovaj put dio našeg shopping eventa s predznakom najkvalitetnijeg domaćeg dizajna. S Helenom smo u našoj kategoriji “Moja 4 zida” komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade.

 

Novu capsule kolekciju “Piece of hope” predstavile ste za vrijeme izolacije kroz Helenine autoportrete. Kako je izgledao proces od ideje do realizacije?

Helena: Kako su krenule mjere protiv pandemije, sestra i ja smo brzo uvidjele da kampanju u našem tradicionalnom obliku neće biti moguce snimiti pa smo se prilagodile novonastaloj situaciji. Nakon bezbroj odrađenih snimanja s najboljima u poslu i upijanja svega sa seta, odlučila sam sama pokušati sve snimiti. Online sam naručila opremu za snimanje i uz pomoć tripada i selftimera, snimila sam kampanju. Ova mini kampanja kao rezultat pandemije je self portret mog života u karanteni. Prvi puta sam dopustila da se vidi dio stana javno, taj vrlo osobni trenutak, uz iskrene ekspresije su trebali prenijeti živu sliku, film.. Iako su naše HOPE haljine veselih tonova, zlatni FAITH top za vruće ljetne večeri i plišani kombinezon s nasim ručnim radom trebali biti u ambijentu plaze, htjela sam bar na trenutak potaknuti klijentice da su mislima na moru, ispijaju koktel u večernjim satima sa slanom kosom od popodnevnog kupanja. Jer to je ono o čemu ja na pojedinim fotografijama iz kampanje razmišljam.

Što za vas predstavlja idealna ljetna uniforma?
Tamara: Kombinezon Serendipity! Ne morate se cijeli dan skidati iz njega. Od jutarnje kave, kupanja do izlaska- samo uz promjenu obuće.
Što ste nam pripremile za ELLE Boutique? Hoće li biti nekih ljetnih must-have komada?
Plišani kombinezoni, naše signature pufaste haljine, svilene hlače i topovi samo su neki od must have komada koje smo pripremili za Vas.

Na čemu trenutno radite i smijete li s našim čitateljima podijeliti neke planove za budućnost?
Cilj u 2020toj nam je dodatno unaprijediti online prodaju i približiti se kupcima nudeći im dobar online experience kao i podijeliti naše nove kolekcije. Iako će se kupovna moc smanjiti, vjerujemo da svaki naš proizvod naše klijentice shvaćaju kao investiciju koju će moći nositi i za 10 godina. Ono što vjerujem da će obilježiti 2020.-tu je neformalnije odijevanje, čak i utilitarističko,  jer će se ljudi sastajati i družiti u drugačijim ambijentima gdje će moći zadovoljiti mjere društvenog distanciranja, primjerice druženja u prirodi. I mi vec skiciramo da dio kolekcije upravo adresira taj trend.

Dizajnerske komade SOPAR možete nabaviti po promotivnim cijenama na Elle Boutiqueu, u subotu 27. lipnja, u Dežmanovoj ulici (Dežmanov prolaz) u Zagrebu. Dodatan popust od 20% možete ostvariti za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Elle Boutique otvoren je za sve posjetitelje od 10 do 21 sat. Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu ovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po posebnim promotivnim cijenama, a koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.
Piše: Lana Harjaček
Fotografije: Helena Šopar

Pročitajte i...

Villa Sandi prosecco za ljetne užitke

Najpoznatiji proizvođač prosecca, vinarija Villa Sandi nalazi se sjeverno od Venecije gdje je područje poznato po talijanskom pjenušavom vinu, a uz vrhunsku ponudu vina, Villa Sandi vinarija poznata je i po mnogim kulturnim poveznicama s regijom Veneto.

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Znamo gdje ovaj vikend možete kupiti dizajnerske komade na popustu i podržati domaću modu!

ELLE Boutique održat će se ove subote u Dežmanovoj ulici u Zagrebu od 10 do 21

Lykke mirisni nakit stiže na ELLE Boutique!

Mirisni medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom

▲ Povratak na vrh