Što svaka snažna i uspješna žena mora imati u svom ormaru?

14.06.2019.

Što su nam za ELLE Boutique pripremile sestre Šopar?

Pod nazivom “INTO THE WILD” , sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su svoju novu SOPAR kampanju za ljeto 2019.
Inspirirana snažnim i uspješnim ženama, fotografkinja Karmen Poznić odvela nas je na egzotično putovanje u divljinu priblizavajući nam njihovo zajedništvo, prijateljstvo, snagu i spokoj.

 

 

Poput pravog girl banda, sestre Šopar zajedno sa mladim nadama modelinga Laurom Kvartuc te Midikenovom uzadnicom Klarom Perica, utjelovile su SOPAR ženu koju dizajnerice zamisljaju kao samopouzdanu, elegantnu, odlucnu ,vedrog duha te sa dozom nježnosti i naivnosti.

 

 

Kolekcijom se prožima svila te ručni rad po kojem su sestre prepoznatljive. Udobni pidžama kroj, lepršave ljetne haljine, pastelne boje, kvalitetni materijali u kombinaciji sa ručnim radom. Ove subote imati ćete jedinstvenu priliku dio kolekcije kupiti po posebnim cijenama. Pridružite nam se od 10h do 21h u Dežamnovoj ulici na ELLE Boutiqueu!

 

Piše: N.B.
Fotografije: Sopar

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Sestre Šopar donose dozu ljetne bezbrižnosti na ELLE Boutique

S Helenom smo u našoj kategoriji "Moja 4 zida" komunicirali i tijekom izolacijskih dana, izvještavali smo o kampanji za novu SOPAR kolekciju koja je nastala u kućnoj radinosti za vrijeme karantene, a sad je vrijeme da konačno saznamo što su nam Šoparice pripremile za ELLE Boutique i na čemu trenutno rade

▲ Povratak na vrh