Upoznajte industrijski šarm ZETS nakita na jesenskom ELLE Boutiqueu

13.11.2019.

Na nadolazećem Elle Boutiqueu, koji će se održati 16. studenog u zagrebačkom MUO od 10 do 19 sati, svoj nakit predstavit će i brend ZETS

Lanci, karike i užad stvaraju jedinstveni industrijski izričaj nakita koji u najpozitivnijem smislu odudara od većine lokalne scene. U razgovoru s dizajnerom Markom Prpićem saznali smo što nam se iz njegove kreativne radionice sprema u bližoj i daljoj budućnosti. Njegove kreacije možete otkriti i na Elle Boutiqueu, u subotu 16. studenog 2019. godine od 10 do 19 sati, u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Nabavite dizajnerske artikle po promotivnim cijenama i s popustom od čak 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

 

 

1. Vaš nakit karakterizira prepoznatljivi industrijski šarm, možete li izdvojiti neke materijale s kojima najradije radite?

Za komercijalne komade najradije koristim nehrđajući čelik i brodsko uže.

2. Možete li nam otkriti neke planove za budućnost?

Već dulje vrijeme razmišljam o radu s plemenitim materijalima. Već radim na dizajnima. Teško mi je reći kad će se te ideje materijalizirati u gotove komade nakita. Možda za godinu dana, možda za 15 godina.

 

 

3. Kako izgleda vaš kreativni proces, otkud crpite inspiraciju?

Za svoje kreativne procese ne crpim inspiraciju. Jednostavno odaberem temu, provjerim što od materijala imam na raspolaganju tj. što je dobavljivo pa krenem eksperimentirati.

4. Što ste nam pripremili za nadolazeći Elle Boutique?

Većina modela koje ću izložiti su oni koji su se do sada pokazali kao omiljeni među vlasnicima Zets nakita.

 

 

5. Koji Zets komad je najpopularniji?

Do sada sam napravio preko stotinu dizajna. Među njima je barem desetak koji su podjednako popularni, tako da zapravo ne mogu dati precizan odgovor na to pitanje.

Pridružite nam se na Elle Boutiqueu u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu, u subotu 16. studenoga, od 10 do 19 sati. Upoznajte svoje omiljene dizajnere, kupite trendi dizajnerske komade po promotivnim cijenama i s popustom od 20% za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Ulaz na Elle Boutique u Muzej za umjetnnost i obrt se ne naplaćuje. Koji vas dizajneri očekuju saznajte ovdje.

 

Piše: L.H.
Fotografije: ZETS

Pročitajte i...

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

Pogledajte kako nam je bilo u subotu na ELLE Boutiqueu!

Već odbrojavamo do jesenskog izdanja

Sve za savršeno ljeto? Došećite na ELLE Boutique – sada!

Ljetno izdanje ELLE Boutique upravo teče punom parom u predivnoj oazi Dežmanova prolaza uz fantastični modni dizajn i dizajnerske koktele... Stižete?

Znamo gdje ovaj vikend možete kupiti dizajnerske komade na popustu i podržati domaću modu!

ELLE Boutique održat će se ove subote u Dežmanovoj ulici u Zagrebu od 10 do 21

Lykke mirisni nakit stiže na ELLE Boutique!

Mirisni medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom

▲ Povratak na vrh