Detaljni ljetni horoskop za vatrene znakove

Horoskop za vatrene znakove
27.06.2015.

Vedro, stabilno, vruće, olujni vjetrovi... Prije nego krenete u osvajanje vrelih ljetnih noći pažljivo proučite ŠTO KAŽU ZVIJEZDE i kakva prognoza čeka ovoga ljeta vatrene znakove - Ovna, Lava i Strijelca

Ovan

NOVIM STAZAMA
Imate li sreće da radite na nekom novom poslu, vjerojatno uživate u drugačijoj i dinamičnoj sredini. Pokazali ste suradnicima da vam ništa nije teško i da ste izuzetno motivirani. Nastavit ćete tražiti nove poslovne staze i nećete se zadovoljiti stagnacijom. Čak i najkonzervativniji Ovnovi malo će riskirati i potražiti kreativniji pristup karijeri. Uz malo truda imat ćete dosta dodatnih prihoda.

MALA ŠKOLA LJUBAVNIH ODNOSA
Učenje i novostečena mudrost ključni su trenuci vašeg ljubavnog ljeta. Ovnovi u vezi osjećaju novu bliskost kroz zajedničke projekte. Malo je koristi od nježnih pogleda i serenade u ponoć, vas zanimaju konkretne akcije u kojima ćete vidjeti što je vaš najdraži spreman učiniti za vas. Planirat ćete putovanja i preuređenje, a mnogi Ovnovi mahnito kreću u potragu za vjenčanicom. Slobodni Ovnovi moći će dobiti što i koga požele. Problem je samo odlučiti što točno želite.

LJETNI STIL – (Mrs) ROBINZON
Zbunit ćete mnoge obožavatelje čestim promjenama stila. Ujutro ćete osvanuti u punoj planinarskoj opremi, a već navečer ste zagonetna dama u maloj crnoj haljini. Ponekad poželite iznenaditi, ali nemojte zami- jeniti outfite za prirodu i romantičnu večeru, nije fer prema jadnom udvaraču. Vaš najdraži ljetni stil je robinzonski, što znači da ste opušteni na usamljenom otoku u jako dobrom društvu.

SAMI U ŠUMI
Što dalje od bilo kakve odgovornosti i zvonjave telefona. Pažljivo birajte društvo s kojim ćete se osamiti na napuštenom svjetioniku ili skrivenoj planinarskoj kućici. I ne bojte
se gusara i medvjeda, kad je Ovan odmoran i u dobroj formi, nijedna beštija ne usudi se remetiti njegov mir. Ne zaboravite ponijeti potrebnu svu odjeću i opremu, ponekad ste
preveliki Spartanac pri pakiranju kofera.

 

Lav

MISS POPULARNOSTI
Vaš poslovni uspjeh svakako ima veze s vašim predanim radom, ali cijele godine prati ga i porast vaše popularnosti među suradnicima. Možda vas vole s razlogom, možda ste samo vješt manipulator, ali vaša karijera najviše napreduje zbog harmoničnih socijalnih kontakata. Uživajte još neko vrijeme na valovima slave, ali ne zaboravite da je morate potkrijepiti daljnjim vrijednim zalaganjem.

NA TRONU LJUBAVI
Ako ste priželjkivali zajednički život, ili čak bračnu ponudu, partner će vas ugodno iznenaditi. Zaljubljeni Lavovi jednostavno ne mogu pogriješiti, samo se prepustite ovom sretnom valu koji vas nosi na nove zanimljive razine emotivnih odnosa. Slobodni Lavovi mogli bi sresti vrlo značajnu osobu, ali prvo se moraju dići s kauča samosažaljenja i izaći iz kuće. Ne bojte se brzine kojom će se novi odnos pretvarati u nešto ozbiljnije. Nije li to ono što ste već dugo željeli?

LJETNI STIL – NAJBOLJE OD SVEGA
Pretrpjet ćete mnoge žuljeve, bolove u leđima, nahlađene bubrege i stis- nuta rebra jer vaša misija je biti jedin- stvena, seksi i zamijećena. Visoke platforme na plaži, gola leđa na večeri, ogroman šešir na ručku, sve to veseli našu Lavicu obasutu zadivljenim pogledima. Iako ste skloni pretjerivanju, nikad niste vulgarni ni površni. Uvijek preferirate skupe i kvalitetne stvari. Nakit nosite u svim prilikama, čak i ispod ronilačkog odijela.

LJETNA POZORNICA
Ako ste romantični Romeo koji želi svoju Lavicu odvesti u usamljenu kućicu u mirnoj uvali, ona neće imati ništa protiv takvog ekskluzivnog znaka pažnje. Ali ako niste na najviše pola sata vožnje od centra svih zbivanja, mogli biste opravdano razbjesniti svoju divu. Zašto je nosila kofere i kofere predivne odjeće koju nema gdje pokazati? Osigurajte joj
blizinu grada s koncertima, izlascima i mondenim događanjima i doživjet ćete svoju Lavicu u najboljem izdanju.

 

Strijelac

PRIPREME ZA USPJEŠNU ŽETVU
Iako vas mami sunce i more više nego ikoga, prava je šteta propustiti dobre poslovne prilike koje vas prate cijelo ljeto. Rješavat ćete nesporazume i papirologiju koji
su vas dosad usporavali. Najviše uspjeha imat će Strijelci koji vode svoj posao jer ste trenutno sami sebi najbolji savjetnik i radnik. Bit ćete prisutni u svim ključnim trenucima, a važnost ljetnih zbivanja osjetit ćete već u prvim danima jeseni.

LJETNI STIL – NESPUTANA AVANTURISTICA
Vaš stilski imperativ je udobnost i mogućnost brzog prelaska s partija na rafting. To nikako ne znači da ste zapušteno hipi stvorenje. Volite usko i moderno, brendove koji zovu na putovanja pustinjom i osvajanje planinskih vrhunaca. Vi ste sportski tip na seksi način, i obrnuto. Vaš najdraži ljetni prijatelj je svemoguća torba koja može progutati outfite i pribor za sve nepredviđene situacije. Želite biti dobro opremljeni za uzbudljivu nepredvidljivost ljetne avanture.

SREĆA PRATI HRABRE
Sad ste već navikli da vam ljubavni život ide samo uzlaznom putanjom, ali zašto vas spuštati na zemlju? Gore u oblacima ionako imate i previše posla. Slobodni Strijelci upoznavat će neobične ljude i drugačijih okruženja. Vaša nova ljubav krije se na egzotičnom mjestu, ali za novi početak morate pokazati odlučnu inicijativu. Strijelci u vezi pokazuju sve veću sklonost braku i ostalim oblicima zajedničkog života. Ne budite odmah zabrinuti, to je sastavni dio emotivnog sazrijevanja.

OD VEGASA DO BUDISTIČKOG SAMOSTANA
Život je putovanje, a vama je put- ovanje u krvi. Jednako vas privlače mondena mjesta puna blještavih atrakcija, jedrenje kroz oluju, antičke iskopine preplavljene turistima ili mir budističkog samostana. U svakom putovanju otkrivate sebe kroz nova iskustva, a to je najvredniji suvenir koji ćete ponijeti kući. Volite upoznavati različite ljude, a strani jezici su poput druge kože. Kad vas se uspije uloviti, vi ste najbolji turistički vodič ikad.

Pripremila: Sunčana Rubić
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje...

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh