Kakav će biti vaš doček Nove godine?

29.12.2016.

Horoskopska predviđanja za ispraćaj 2016.

Doček Nove godine donosi neobičnu kozmičku kombinaciju!  bizarre cosmic mashup! Približavanje divljeg Marsa i nježnog Neptuna dat će nam energiju, ali će nas učiniti i emocionalnima te sklonima ekscesu. Kako biste održali ravnotežu tijekom večeri, pogledajte ova predviđanja:

Ovan

Ispoljavat ćete emocije uz prigušeno svjetlo svijeća (ili plačući u bliskom krugu prijatelja). Nakon toga, negativne vibre 2016. od sebe ćete udaljiti s bocom Doma i uz DJ-a.

via GIPHY

 

Bik

Organizirat ćete za vašu uvijek rastuću grupu prijatelja vrhunski tulum. No nakon što uđete na tulum, izgubit ćete signal i napustiti vaše organizacijske dužnosti kako biste se družili s novom grupom ljudi koje ste upoznali po putu.

via GIPHY

 

Blizanci

Uložit ćete vašu cijelu plaću na ulaznice za insajderski gala tulum vaše branše gdje se možete sprijateljiti i stvarati veze za vaš napredak u karijeri u 2017.

via GIPHY

 

Rak

Otputovat ćete u daleki grad kako biste posjetili prijatelje – i tamo možda preko Tindera upoznati lokalne komade (zašto ne?).

via GIPHY

 

Lav

Iznajmit ćete hotelsku sobu za intimno, golišavo slavlje s vašim ljubavnim interesom, naručiti kavijar i šampanjac i uživati. Ili, druga opcija: zbarit ćete seksi stranca u mračnom kutku kluba.

via GIPHY

 

Djevica

Cjelodnevne pripreme – kosa, make up, styling, i kratko snimanje s vašim prijateljem fotografom. Nakon toga, odlazak na glamurozan parti s vašom najdražom osobom i poljubac za pamćenje u ponoć.

via GIPHY

 

Vaga

Poza ratnika i zeleni „nojitosi“ (bezalkoholni mojitosi) u chic joga studiju vaša su priprema. Nakon toga odlazite na humanitarnu zabavu koja dio prihoda daruje u svrhe bliske vama.

via GIPHY

 

Škorpion

Istrošit ćete se na ulaznice za show uživo ili divlji kostimirani bal na kojem ćete odati poštovanje svim ikonama koje su preminule u 2016. Make up Ziggy Stardusta  ili ljubičasto Princeovo odijelo?

via GIPHY

 

Strijelac

Iznajmit ćete obližnji Airbnb s jacuzzijem i skuhati dekadentnu gozbu za vaš uski krug prijatelja; ili ćete otići na opušteni kućni tulum gdje ćete najviše vremena provoditi u kuhinji – gdje se za razgovor ne morate nadglasavati sa zvučnicima.

via GIPHY

 

Jarac

Sjest ćete u auto s prijateljima i zaputiti se u živahan grad (ne zaboravite carpool karaoke po putu!) gdje ćete se dobro zabaviti. Počet ćete rano, mijenjajući lokacije cijelu večer – možda čak završite i na striptizu.

via GIPHY

 

Vodenjak

Prije nego što budete domaćin ili odete na raskošnu večeru s prijateljima sebi ćete ugoditi s nekoliko spa tretmana. Na večeri nećete, dakako, izbjegavati aktualna politička pitanja samo zato što je doček Nove godine.

via GIPHY

 

Ribe

Odjeveni u šljokice, (umjetno) krzno i najluđe čizme s platformama u vašoj kolekciji gledat ćete vatromete s penthouse zabave ili plesati tako blizu DJ-a da će vas pozvati kraj sebe.

via GIPHY

Pročitajte i...

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

Otkrili smo kako "vratiti vrijeme" i ponoviti doček

Kako smo se odlučili dočekati 7527. godinu?

▲ Povratak na vrh