Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop
21.10.2013.

Kakvi ste kad ste zaljubljeni i koji je najkraći put do vašeg srca?

Ovan

Ovan

Vama nikad nije dosadno, strastveni ste i izravni. Kad ugledate poželjnu metu, nećete stati dok je ne suočite sa svojim željama.

Mnogi će se uplašiti vaših brutalnih metoda, ali najmudriji će shvatiti da je takva iskrenost najljepši mogući kompliment.

Kada vas zahvati plamen ljubavi, ni more ga ne može ugasiti. Ali osobama koje planiraju povrijediti osjetljivo ovnovsko srce preporučujemo ekstenzivnu policu životnog osiguranja.

Ovan je prostodušno biće koje će vas voljeti do kraja života, pod uvjetom da mu ne lažete i ne muljate.

Kako osvojiti Ovna? Ovnovi traže jednostavne i dinamične partnere, neposrednu strast i mnogo istine. Užasavaju se dvosmislenih situacija, obožavaju poklone i iznenađenja.

Mali savjet za one najhrabrije koje kreću osvajati Ovna. Iako su većinu dana super žene koje sve stignu i mogu, Ovnice su u intimnoj atmosferi žene kao i sve druge.

Bik

Bik

Volite imati dovoljno vremena za udvaranje i mrzite da vas se požuruje. Vjerujete u romantiku i sudbinu, ali najviše u materijalno dokazivanje ljubavi.

O senzualnosti Bikovog dodira ispjevane su mnoge balade i epovi, a zbog nje je započeo i pokoji rat.

Bikovi su seksi i kad nisu atraktivni jer uvijek zrače pritajenom seksualnom energijom. Ako niste spremni odgovoriti istom mjerom, bolje ne budite uspavani vulkan.

Kako osvojiti Bika? Tko god je uspio osvojiti Bika i zadržati ga, zna da je to težak posao koji se višestruko isplati.

Bikovi traže bezuvjetnu vjernost, neograničene količine seksa i skupih poklona, stabilan socijalni i ekonomski status, dobar ukus, kulinarske sposobnosti i dobar smisao za humor. Kad to nađu u jednoj osobi, uzvraćaju istom mjerom do kraja života.

Bikove ne smijete razočarati jer ćete iskusiti nimalo ugodnu rogatu i nemilosrdnu stranu.

Blizanci

Blizanci

Ni najbrža pčelica na svijetu ne može se mjeriti s brzinom kojoj Blizanci lete s cvijeta na cvijet.

Imuni su na ovisnost o tjelesnim strastima, njih privlače inteligencija, duhovitost i spretnost.

U kratkom vremenu osvojit će vas svojim hiperaktivnim šarmom, ali ako ih ne impresionirate u prvom naletu, kasnije za to nećete imati vremena.

Vole putovanja, raznolikost, široki krug različitih ljudi, knjige i mladost. S njima nikad nije dosadno, ali rijetko dostižu emotivnu dubinu koja bi ih motivirala na velike geste. Ponekad su djetinjasti, ali to ih pomlađuje i čini uvijek popularnima.

Kako osvojiti Blizanca? Uključite svoj vicomat, cinizam i pamet, budite nepredvidljivi, ali nadohvat ruke. Provest ćete cijelu noć u krevetu, ali ćete većinu vremena razgovarati i smijati se. Blizanci cijene nestašnost, a mrze konzervativce. Plaše ih bračne ponude, mnogo privlačnije su im otvorene veze.

Rak

Rak

Nježni ste i brižni, zauvijek romantični, zauvijek u vezi. Težite za potpunim razumijevanjem i želite partnera koji će zajedno s vama plivati rijekom osjećaja.

Užasavaju vas grubost i napuštanje, vi želite ljubav do kraja života. Kad osjetite površnost i igru, bježite glavom bez obzira.

Rakovi su zaljubljeni i u samu ideju velike obitelji, a kada stupe u brak, učinit će sve da tu zajednicu održe do kraja života.

Kako osvojiti Račicu? Ne štedite na cvijeću i lijepim gestama, napišite (ili prepišite) ljubavnu pjesmu, smrzavajte se ispod njenog balkona, smišljajte imena vašoj nerođenoj djeci.

Kada vas zaspe kišom emocija, ne otvarajte kišobran, uvrijedit ćete je. Rakovi vole strastvene, a mrze vulgarne udvarače. Obavezno upoznajte njene roditelje.

Lav

Lav

Lavovi su sjajna sunca koja sjaje u svojim svemirima. Sunce daje život, Sunce je obožavano božanstvo, Sunce je samo sebi toliko super da ni ne primjećuje manje sjajna nebeska tijela. Kada prevlada svoju heliocentričnu prirodu, Lav je toplo i plemenito stvorenje.

Kad Vas Lav zavoli, kupat ćete se pod slapovima ljubavi i pažnje, imati podočnjake od dugih strastvenih noći. Nećete imati gdje slagati sve te silne poklone.

Kako osvojiti Lava? Kada lovite Lava, osim puške za uspavljivanje, najbolje oružje je otvoreno divljenje.

Lav voli izazove, ali ne voli da mu se previše proturječi. Također mrzi dosadu, običnost i suhoparnost.

Želite li mu nešto priopćiti, koristite što manje riječi i što više govora tijela. Izgledajte reprezentativno, uzvraćajte komplimente.

Djevica

Djevica

Djevice su navodno sramežljive, ali to je samo stereotipno srednjovjekovno poimanje ovog metodičnog znaka.

One su zapravo oprezne i ne idu na kavu s prvim koji naiđe. Vole sigurnost, iskrenost, povjerenje i razumijevanje.

Ne troše previše riječi na objašnjavanje očitog, ne vole kada ih netko obasipa nepotrebnim informacijama.

Koliko vas Djevica voli, otkrit će vam u krevetu, ali tamo ćete je teško odvući ako ne spustite sve karte na stol. Na najmanji znak laganja nestat će iz vašeg života.

Kako osvojiti Djevicu? Djevicu ćete šarmirati samo ako vam ona to dopusti. Morat ćete joj jedno vrijeme dokazivati da je nezamjenjiva, a onda slijedi iznenađenje – njezina strastvena strana. Kao što smo rekli, sramežljiva Djevica je čista predrasuda.

Vaga

Vaga

Vaga je rođena da bi bila u ravnoteži, što znači da joj je uvijek potreban uteg s druge strane. Vage vole veze i odnose među ljudima, žele ih pomiriti, promijeniti, ljubiti, i na kraju jednostavno imati.

Zavodljive su i komunikativne, prilagodljive i dobronamjerne. Vole harmonične odnose, mrze nepredvidljive i neraspoložene ljude.

Vagu nije dobro naljutiti jer ćete još dugo morati podnositi metodično osvećivanje i analizu vaših grešaka i mana.

Dobri su ljubavnici i prilagođuju se partneru. Vole poklone, komplimente i stalno pokazivanje pažnje

Kako osvojiti Vagu? Kad želite zavesti Vagu, morat ćete urediti kompletno okruženje.

Morate lijepo izgledati i lijepo mirisati, ugodno razgovarati i dobro se ljubiti. Ostalo prepustite njoj jer ona je kreativna za dvoje.

Škorpion

Škorpion

Škorpion je sasvim sigurno najseksipilniji znak, ali to ne znači da živi u ‘9 i pol tjedana’. Ljubav i vezu shvaća vrlo ozbiljno.

Emocije osjeća duboko, istražuje ih i preispituje, vidi dimenzije koje obični smrtnici ne vide. Ne ulazi olako u vezu.

Kad se zaljube, Škorpioni su odani i vjerni do kraja života. Od partnera traže iskrenost i inteligenciju.

Žele intimnost bez rezerve, u krevetu istražuju ispreplitanje seksa i emocija. Mrze prijevaru i laž, tada su osvetoljubivi i opsesivni pa ih je bolje ostaviti nego varati s drugom.

Kako osvojiti Škorpiona? Zavesti Škorpiona može biti i teško i lako, ovisi o vama. Morate naći pravu mjeru između nedostižnosti i seksualne napetosti, mističnosti i iskrenosti, razgovora i znakovite šutnje. Sretno!

Strijelac

Strijelac

Strijelci su tako zaigrani, svestrani i zabavni. Netko bi pomislio da nemaju vremena i kapaciteta za dublje osjećaje, ali prevario bi se.

Vole promjenu i preziru rutinu, ali kad se jednom zaljube, vrlo su postojani, odani i strastveni. Partnera ne puštaju olako iz ruku, ali se također ne vole osjećati sputano.

U krevetu su kreativni i skloni eksperimentiranju, ali ne inspirira ih isprazno zavođenje bez osjećaja.

Kako osvojiti Strijelca? Kada želite šarmirati Strijelca, budite kao i on. Kada osjeti da jednako cijenite slobodu i avanturu, privući ćete ga.

Ako nakon toga osjeti da ste netko kome može biti vjeran i staviti vam glavu u krilo nakon napornog dana, teško ćete ga se poslije riješiti.

Jarac

JaracJarce morate pažljivo slušati jer oni malo govore. Ipak, iza onoga što kažu stoje tristo posto.

U ljubavi je ponekad zamorno živjeti u malo riječi, ali kad vam Jarac kaže da vas voli, možete na tome sagraditi kuću.

Vjerni su i posvetit će se partneru u svakom pogledu. Vole stabilnost i status, plaši ih nestalnost i neodlučnost.

Partneru poklanjaju vrijedne poklone, od srca, bez zadnjih misli. Iskreni su, ali ne dijele misli sa svima. U vezu ulaze polako, uzimajući u obzir sve činjenice.

Kako osvojiti Jarca? Učinite nešto lijepo, jer Jarci cijene djela više nego riječi. Kada želite zavesti Jarčicu, budite joj dovoljno blizu da ona može zavesti vas. Na vama je da se prezentirate u najboljem svjetlu i da se divite njenim poslovnim i financijskim uspjesima.

Vodenjak

Vodenjak

Vodenjaci su otvoreni i iskreni, vide svijet u njegovoj raznolikosti i ne boje se govoriti o tome. Cijene slobodu, ne impresionira ih moć. U ljubavi traže srodnu dušu, poštenje, istinu, slobodu i revoluciju duha.

Kod Vodenjaka seks i ljubav počinju i završavaju u glavi, a tjelesnost i seksualnost doživljavaju samo kao popratnu pojavu viših emocija.

Žele hrabrog partnera koji se ne boji riskirati, nekoga tko se može nositi s toliko misli i spoznaja. Nemojte im lagati, preinteligentni su za to.

Kako osvojiti Vodenjaka? Zavesti Vodenjačicu možete samo ako niste konvencionalni. Budite originalni i pristupite joj kao jedinstvenom biću. Uspijete li se mentalno povezati, ljubav je zapečaćena.

Ribe

Ribe

Ribe su nježne i darežljive duše, a jednostavno obožavaju romantiku. Ne mogu zamisliti život bez ljubavi, a ljubav ne mogu zamisliti bez apsolutnog razumijevanja. Lako se poistovjećuju s tuđim osjećajima i problemima.

Žele da se njihov partner osjeća kao jedan jedini na svijetu, sklone su skupim poklonima i ekskluzivnim izrazima naklonosti. Mrze površne odnose i isprazne flertove.

Ljubav i seks kod njih su usko povezani, a u krevetu su prave umjetnice i traže duboku intimnu povezanost. Vjerne su i beznadno zaljubljene u ideju vječne ljubavi.

Kako osvojiti Ribe? Riba je sama po sebi zavodnica, tako da je morate nadmašiti.

Ribe vole poklone sa stilom, dobar smisao za humor i mnogo romantike. Nikad ne možete pretjerati s ljubavnim izjavama i čokoladom.

Tekst: Sunčana Rubić
Ilustracije: Michalis Christodoulou
Foto: Getty Images

Pročitajte i...

Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje...

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Astrologija je predvidjela da će 2020. biti superdramatična… što slijedi?

Iako nitko nije mogao predvidjeti događanja posljednjih par mjeseci, zvijezde su prorokovale da će ova godina obilovati perturbacijama, a tek smo na pola puta – što nas još čeka?

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh