Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

12.05.2020.

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

U njihovom smo razdoblju pa zaslužuju i malo hvale. Među svim horoskopskim znakovima, Bikice su na možda najboljem glasu kad su prijateljstva u pitanju. I to ne bez razloga. One naprosto vole ljude i uživaju ih okupljati oko sebe, a u druženjima su nesebične i jako lojalne. Vrlo vjerojatno imaju isti krug prijatelja još od djetinjstva, a tu „kolekciju“ nadopunjavaju po životnom putu. Njihova prijateljstva traju dugo i nikad nisu površna, no osjete li s druge strane neiskrenost ili odsustvo identične lojalnosti, prekinuti će to prijateljstvo bez žaljenja, ponekad čak i s dozom okrutne hladnokrvnosti. Patit će u tišini, ali neće popustiti.

Kad su međuljudski odnosi u pitanju imaju visoka očekivanja, kako od sebe tako i od drugih: ne podnose površnost, laganje i laskanje, a dobronamjerna kritika im je draža od prijetvorne hvale. Ne vole promjene, pa će im prekid prijateljstva teško pasti no radije će prerezati veze negoli njegovati površni odnos bilo koje vrste.  Vole se povjeravati i iznimno su otvorene po pitanju vlastite intime, ali i od druge strane očekuju isto. „Girl bonding“ im je bitan i u zrelijoj životnoj dobi pa nikad neće zapostaviti prijateljicu zbog partnera. I u ljubavi i u prijateljstvu, Bikice su jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. Sretno vam vaše razdoblje!

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Počinje doba Vodenjaka! Što astrologija predviđa za 2021.?

Kakva nas godina čeka, čitamo iz zvjezdanih karata

Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje...

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh