Zodijačke slagalice

18.05.2014.

Koji znakovi odgovaraju vašem?

Ovan
Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strijelcu, bit ćete očarani njegovim širokim pogledima na svijet. Svidjet će vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspješnija druženja očekuju vas s Ribama. Napokon će netko razumijeti vaše najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni suradnik bit će vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam neko tko će ih upornim radom dovesti do kraja.

Bik
Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Djevici. Njena sklonost ka analizi i zreli pristup životu djelovat će na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom muzikom, nazovite Lava i stvar je riješena. Preko njega možete upoznati i buduće poslovne suradnike.

Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Vodenjak. Potreban vam je savjetnik i vizionar koji vidi one poslovne trendove koje drugi ni ne naslućuju.

 

Blizanci

 

Blizanci
Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će s dovoljno diplomacije pregrmjeti sve vaše nedoumice i znati kako da ih zapakira kao lako donesene odluke. Oboje mnogo polažete na čaroliju dobre prezentacije.

Druženje: Najuzbudljivije zabave doživjet ćete sa Škorpionima. Oni su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni suradnik bit će vam Strijelac. Od njega ćete naučiti kako izvući iz sebe optimizam u najtežim trenucima.

Rak
Ljubav: Vaš najbolji partner bit će Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan da stekne vaše poverenje. Cijenit ćete njegove nepokolebljive emotivne i obiteljske vrijednosti.

Druženje: Bit ćete najopušteniji u društvu Bikova. Njihov hedonistički pristup rješavanju problema pomoći će vam da savladate povremene epizode melankolije i umora.

Posao: Najbolji suradnik biće vam Škorpion. Njihova dijabolična intuicija i neumoran tempo rada bit će pravi vodiči u maglovitim poslovnim situacijama.

Lav
Ljubav: Najbolji partner bit će vam Vodenjak, kojoj nikada neće biti teško da sasluša vaše intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete razgovarati do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj bit će Ovan kome ne morate puno objašnjavati kako se osjećate. Ponekad su šoping, kava i prešutno razumijevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni suradnik bit će Vaga. Trebat će vam njene diplomatske sposobnosti kada se nađete između dve vatre.

Djevica
Ljubav: Najbolji partner bit će vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimista. Uprkos čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas se događaju daleko od radoznalih pogleda.

Druženje: Najbolja pratnja na turneji kroz zabave i nova poznanstva bit će vam Rak. Njegov imidž senzualnog bića, koji još uvijek poštuje obiteljske vrijednosti dobro stoji uz vaš odmjereni kulerski stav objektivnog promatrača života.

Posao: Najbolje saradnike naći ćete u znaku Riba. One će pravilno čuti vaše kreativne signale i podržati vas u nadolazećim promenama.

Vaga
Ljubav: Najbolji partner bit će vam Ovan koji je spreman zajedno s vama krenuti u izazovnu misiju savladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštrine, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podijeliti s Blizancima. Oni razumiju vašu ponekad dvostranu prirodu. Nasmijat će vas i u najtmurnijim vremenima.

Posao: Najbolji poslovni partner bit će vam Vodenjak koja će znati cijeniti vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvijati nove, čak i revolucionarne ideje.

 

Ribe

 

Jarac
Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje pokazivati emocije kada ima zahvalnu publiku. Njegov osjećaj za intuitivno očuvanje odnosa i zajednice, talent je koji vi tek morate naučiti.

Druženje: U društvu Djevice držat ćete se zajedničkih interesa (bolje sport, planinarenje ili putovanja, nego kompjuterske igrice i dugi sati u kafiću). Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg suradnika uvijek ćete pronaći u Škorpionu. Ona razumije vašu egoističnu borbu za poziciju, želju da sve uradite i prije vremena, kao i težinu rada u timu. Ne budite suparnici, budite saveznici.

Škorpion
Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osjećaju vaša raspoloženja i želje prije nego što ih izgovorite. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smirit će burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj bit će vam Škorpion jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može zaista da zna kako se sada osećate. Zajedno ćete izaći pametniji iz ovog izazovnog razdoblja.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik, jednako tvrdoglav manijak u potrazi za najboljim rješenjem. Odgovarat će vam suradnja s trezvenom, ali i strastvenom osobom koja najjače vuče kad drugi već odustanu.

Vodenjak
Ljubav: Najljepše ljubavne trenutke provest ćete sa Strijelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučit će vas važnosti povjerenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga razlicita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg suradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni da pratite njegov tempo. On zna prepoznati vaše kvalitete i nikad od vas neće tražiti ono za šta nije siguran da ćete moći odlično da uraditi.

Strijelac
Ljubav: Najbolji partner bit će vam Lav koji će cijeniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima, Strijelcu u napadu malo k’o može odoljeti.

Druženje: Najboljeg suradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumjeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni suradnici su Blizanci. Oni dobro razumiju kako je to sjediti na pet stolica, a razmišljati o tome šta se događa na šestoj i sedmoj. Kraljevi multitaskinga bit će vam od neprocijenjive pomoći.

Ribe
Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas s Rakom koji ne može prestati gledati u vaše oči, hipnotiziran bliskošću koju osjeća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica. Ovaj primjerak vrijedi zadržati.

Druženje: Serija zabava o kojima će se još dugo pričati počinje i završava se sa Strijelcima. Našli ste sebi ravnog, i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod stol.

Posao: Dobrog suradnika uvijek možete naći u Lavu, koji poput vas osijeća pripadnost najvišem poslovnom tronu. Od njega možete mnogo naučiti o tome kako elegantno preskočiti nekoliko stepenica i bez većeg umora doći do vrha.

Tekst: Sunčica Rubić
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Retrogradni Merkur ponovno napada. Ovih pet horoskopskih znakova očekuje malo teže razdoblje...

Moguća su odlaganja projekata, suočavanja s nečijim lažima, pogrešne informacije i gubitak vrijednih stvari, a mnogi znakovi osjećat će napetost i zbunjenost. Naoružajte se strpljenjem, hrabrošću i debelim živcima jer od 18. lipnja do 12 srpnja vjerojatno vam ništa što se isplanirali neće ići po planu

Retrogradna bi Venera mogla raditi zbrku u vašem ljubavnom životu ovoga proljeća

Znamo za opasnosti retrogradnog Merkura, ali i Venera svako toliko krene u pogrešnom smjeru… što poduzeti, a što nipošto ne poduzeti u nadolazećem periodu?

Zašto među prijateljicama definitivno trebate i jednu Bikicu

Možda su tvrdoglave i kad planu sklanjajte im se s puta, ali za svoje bi bližnje napravile sve. Iznimno su odane, srčane, tolerantne, iskrene,  snažne i duhovite, a na listi cool Bikica su i neke sjajne žene poput Audrey Hepburn, Penelope Cruz, Shirley MacLaine, Cher…

Stigao je horoskop za ožujak!

Kome će na početku proljeća zvijezde biti naklonjene?

Kako se pripremiti za retrogradni Merkur?

Pripremite se za posljednji retrogradni Merkur ove godine

▲ Povratak na vrh