Prekidi koji se nagrađuju: Ove godine prekidamo s lošom energijom!

26.02.2021.

adidas i Muzej prekinutih veza zajedno u projektu 'Breakup with bad energy'

Omiljeni sportski i lifestyle brend adidas i popularni zagrebački Muzej prekinutih veza ujedinili su snage u projektu ‘Breakup with bad energy’ u kojem  pozivaju Hrvatice i Hrvate na prekid s lošom energijom i lošim navikama. Naime, u sklopu projekta je lansirana i web stranica na kojoj svatko može javno obznaniti svoju odluku za promjenom, svoj prekid s lošom navikom. U svega nekoliko sati nakon lansiranja na web su pristigle brojne odluke: prekid s negativnim mislima i negativnim ljudima, prekid s lijenošću, sa strahovima…

Protekla godina je bila puna neizvjesnosti. Brojni nemili događaji su izazvali manjak motivacije i gubitak energije, ali s dolaskom proljeća trebamo nove ciljeve, nove izazove, novu, pozitivnu energiju. Zato je adidas prilikom predstavljanja novog modela ultimativne tenisice za trčanje ULTRABOOST 21 razmišljao upravo o povratku energije. Slavni sportski brend je oduvijek vjerovao da kroz sport ima moć transformirati živote ljudi, a upravo ULTRABOOST 21 utjelovljuje mogućnost da ljudima osigura dodatnu energiju za pokretanje pozitivnih promjena u životu. U vrijeme dok su gradovi širom svijeta teško pogođeni pandemijom koronavirusa, upravo je trčanje konstanta koja gradove i zajednice održava u pokretu.

U projekt su se uključili i neki poznati trkači među kojima su Ana Radišić i Fran Lauš, cijeli adidas Runners Zagreb tim i mnogi drugi.

Najbolje prijave na natječaj adidasa i Muzeja prekinutih veza osvojit će poklon bonove u adidas trgovinama u vrijednosti od 1000 kuna i bit će izloženi u Muzeju. Osim toga, u adidas trgovinama u Arena Centru i Ilici 21 u Zagrebu, Splitu, City Galleria u Zadru, Makarskoj, Varaždinu, Osijeku, i Šibeniku uz kupnju UB21 modela tenisica i još jednog trkačkog artikla adidas poklanja powerbank, a u zagrebačkim trgovinama u Ilici i Arena centru i ulaznice za Muzej prekinutih veza. Natječaj traje do 15. ožujka.

Pročitajte i...

adidas stan smith forever

Legendarne tenisice Stan Smith u novom, održivom izdanju!

Stan Smith, Forever adidasov je početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

adidas

Uključite se u zelenu akciju adidasa i Humane Nove Zagreb

U adidas Sport Studiju u zagrebačkoj Ilici prikupljaju se stari zeleni odjevni predmeti i drugi tekstil koji će socijalna zadruga pretvoriti u zelene navlake za jastučiće i njima urediti interijer Studija

adidas ZX 2K

Lijepe i udobne - adidas Originals lansirao model ZX 2K Pure

adidas Originals danas predstavlja najnoviju verziju legendarne franšize tenisica koja će sa sigurnošću oduševiti sve obožavatelje – ZX 2K Pure.

Influenceri imaju novo IT mjesto u Zagrebu za snimanje najbolje Instagram fotke

adidas je u svom storeu u Ilici postavio genijalan infinity photobooth u kojem su se do sada već snimili hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, poznati domaći influenceri Fran Lauš i Cindy Šoštarić te mnogi drugi

Novo poglavlje Prada x adidas kolaboracije

Ukratko, nismo impresionirani.

▲ Povratak na vrh