Nedostaju vam putovanja? Airbnb vam omogućuje da putujete virtualno.

12.04.2020.

Istražite mogućnosti jedinstvenih iskustava

Otkako nas je kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa zaključala u našim domovima i paralizirala društveni život, ali i gospodarstvo, čini se kako su najdeblji kraj izvukli turizam i ugostiteljstvo. Putovanja su obustavljena, a djelatnici u spomenutim granama trpe dosad neviđene gubitke.

Kako bi doskočio krizi i barem donekle ublažio njezine katastrofalne posljedice, platforma Airbnb, čiji korisnici trpe ogromne gubitke zbog nemogućnosti iznajmljivanja smještaja i pružanja usluga, pokrenula je novi projekt koji putnike potiče da se ne odriču svoje omiljene aktivnosti i da jedinstvena iskustva iz svakog kutka svijeta steknu virtualnim putem.

Airbnb online iskustva: tradicionalna izrada tjestenine

Airbnb tako omogućuje da se iz udobnosti vlastitog doma uključite u “wine class” koji vodi portugalski stručnjak za vina, da kuhate lokalna jela s marokanskom obitelji ili tjesteninu s talijanskom “nonicom”, upoznate životinje na malenoj američkoj farmi, da naučite kuhati pravu kavu, vježbate yogu s učiteljicom iz Italije, poslušate koncert s Islanda, plešete tango… Cijene se razlikuju, a neka iskustva nude se i besplatno. Nedostaje li vam putovanja, druženja i jedinstvenih iskustava koja će vas obogatiti, a posve sigurno i zabaviti u ovim nimalo lakim vremenima, posjetite službenu Airbnb stranicu i odaberite nešto od ponuđenoga, sasvim smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

Airbnb online iskustva: tečaj Tanga

 

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Airbnb

Pročitajte i...

Najnoviji gastro hit na Instagramu: Art Focaccia

Ukusna plosnata pogača prelivena maslinovim uljem i začinima, složit ćete se, baš i nije fotogenična. No, uz nekoliko vlati vlasca i cherry rajčica pretvara se u pravo malo umjetničko djelo

Ljubav “na relaciji” – u doba korone

Fotoreportaža od Švedske do Hrvatske

Recite zbogom fashion kalendaru na koji ste navikli

Saint Laurent i Gucci podvukli su crtu

Ne želite se baš sasvim vratiti «u normalu»? To je normalno

Tjeskoba izolacije splašnjava, ali ju zamjenjuje tjeskoba povratka u normalu, koji nije niti povratak, niti posve normala… Zašto nam ne postaje lakše?

Lipanjski Elle je stigao na kioske

A u njemu su odgovori na sva pitanja koja trenutno intrigiraju ljubitelje mode: kako je pandemija utjecala na taj biznis, što budućnost donosi fashion branši i, naravno, što ćemo nositi ovog ljeta. U novom broju čeka vas pregršt odličnih priča i ekskluzivnih intervjua, hit trendovi sezone, modni editorijali koji “mirišu” na more te učinkoviti beauty trikovi za osvježen i pomlađen izgled. Modni imperativ glasi: seksi minimalizam!

Naučite plesati balet uz Dior

Usavršite svoje piruete i plié u izolaciji

▲ Povratak na vrh