Nedostaju vam putovanja? Airbnb vam omogućuje da putujete virtualno.

30.06.2020.

Istražite mogućnosti jedinstvenih iskustava

Otkako nas je kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa zaključala u našim domovima i paralizirala društveni život, ali i gospodarstvo, čini se kako su najdeblji kraj izvukli turizam i ugostiteljstvo. Putovanja su obustavljena, a djelatnici u spomenutim granama trpe dosad neviđene gubitke.

Kako bi doskočio krizi i barem donekle ublažio njezine katastrofalne posljedice, platforma Airbnb, čiji korisnici trpe ogromne gubitke zbog nemogućnosti iznajmljivanja smještaja i pružanja usluga, pokrenula je novi projekt koji putnike potiče da se ne odriču svoje omiljene aktivnosti i da jedinstvena iskustva iz svakog kutka svijeta steknu virtualnim putem.

Airbnb online iskustva: tradicionalna izrada tjestenine

Airbnb tako omogućuje da se iz udobnosti vlastitog doma uključite u “wine class” koji vodi portugalski stručnjak za vina, da kuhate lokalna jela s marokanskom obitelji ili tjesteninu s talijanskom “nonicom”, upoznate životinje na malenoj američkoj farmi, da naučite kuhati pravu kavu, vježbate yogu s učiteljicom iz Italije, poslušate koncert s Islanda, plešete tango… Cijene se razlikuju, a neka iskustva nude se i besplatno. Nedostaje li vam putovanja, druženja i jedinstvenih iskustava koja će vas obogatiti, a posve sigurno i zabaviti u ovim nimalo lakim vremenima, posjetite službenu Airbnb stranicu i odaberite nešto od ponuđenoga, sasvim smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

Airbnb online iskustva: tečaj Tanga

 

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Airbnb

Pročitajte i...

Jer dečki ne plaču: Jeste li znali da muškarcima izolacija pada teže nego ženama?

Dok ona ispija virtualnu kavu sa sestrom, umiruje um i tijelo uz sat online joge ili razmjenjuje duhovite internetske šale s prijateljicama u internoj Viber grupi, on tiho pati…

Izolacija udvoje: kako da vam veza preživi karantenu?

Da vam prisilni medeni mjesec ne preraste u Isijavanje

Uvijek predivna Amalfijska obala

La bella Italia... tako blizu, a trenutno tako daleko!

Važne životne lekcije koje je travel influencerica Andrea Trgovčević usvojila na putovanjima

Andrea Trgovčević većini je poznata kao travel influencerica, no ona putovanja ne odrađuje nego ih živi. Osim pečata u putovnici, sa svakog donosi ono najvrednije - životne lekcije koje bismo svi trebali usvojiti pod hitno. A koje su to, otkrijte u aktualnom izdanju Cosmopolitana čiju naslovnicu krasi upravo ova influencerica

Ideja za buduća putovanja: dvorci i rezidencije iz serije "The Crown"

Raskoš scenografije serije "The Crown" u stvarnom životu

Magična privlačnost sjevera

Sasvim drugačija romantika s pogledom na Auroru Borealis i strme planine

▲ Povratak na vrh