Nedostaju vam putovanja? Airbnb vam omogućuje da putujete virtualno.

30.06.2020.

Istražite mogućnosti jedinstvenih iskustava

Otkako nas je kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa zaključala u našim domovima i paralizirala društveni život, ali i gospodarstvo, čini se kako su najdeblji kraj izvukli turizam i ugostiteljstvo. Putovanja su obustavljena, a djelatnici u spomenutim granama trpe dosad neviđene gubitke.

Kako bi doskočio krizi i barem donekle ublažio njezine katastrofalne posljedice, platforma Airbnb, čiji korisnici trpe ogromne gubitke zbog nemogućnosti iznajmljivanja smještaja i pružanja usluga, pokrenula je novi projekt koji putnike potiče da se ne odriču svoje omiljene aktivnosti i da jedinstvena iskustva iz svakog kutka svijeta steknu virtualnim putem.

Airbnb online iskustva: tradicionalna izrada tjestenine

Airbnb tako omogućuje da se iz udobnosti vlastitog doma uključite u “wine class” koji vodi portugalski stručnjak za vina, da kuhate lokalna jela s marokanskom obitelji ili tjesteninu s talijanskom “nonicom”, upoznate životinje na malenoj američkoj farmi, da naučite kuhati pravu kavu, vježbate yogu s učiteljicom iz Italije, poslušate koncert s Islanda, plešete tango… Cijene se razlikuju, a neka iskustva nude se i besplatno. Nedostaje li vam putovanja, druženja i jedinstvenih iskustava koja će vas obogatiti, a posve sigurno i zabaviti u ovim nimalo lakim vremenima, posjetite službenu Airbnb stranicu i odaberite nešto od ponuđenoga, sasvim smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

Airbnb online iskustva: tečaj Tanga

 

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Airbnb

Pročitajte i...

Ljubav u doba korone

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik odlučila je dati svoj doprinos u borbi ljubavi protiv korone i osmislila mini kolekciju vjenčanica upotpunjenu šarmantnim zaštitnim maskama.

I Stella McCartney osjeća krizu: smanjila broj zaposlenih i odrekla se svoje plaće

Dizajnerica je bila prisiljena na rezanje troškova zbog pandemije, koja je i njezinom brendu nanijela ogromnu štetu

Kako je (i o čemu je) sniman prvi film napravljen u potpunosti u izolaciji

Zendaya i John David Washington zvijezde su romantične drame napisane i snimljene u tajnosti tijekom izolacije

Olivia Palermo i njezina stylish zaštita od virusa

3 fantastična looka popularne fashionistice

Raj na zemlji: Palawan

Nije čudo da je ovaj prekrasni filipinski otok dobio nagradu 'Travel + Leisure's Best Awards 2020' za “najbolji otok na svijetu”: njegova je obala prepuna idiličnih snježno bijelih plaža s kristalno čistim morem, a za posebni dojam tu su dramatične vapnenačke litice…

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

▲ Povratak na vrh