Nedostaju vam putovanja? Airbnb vam omogućuje da putujete virtualno.

30.06.2020.

Istražite mogućnosti jedinstvenih iskustava

Otkako nas je kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa zaključala u našim domovima i paralizirala društveni život, ali i gospodarstvo, čini se kako su najdeblji kraj izvukli turizam i ugostiteljstvo. Putovanja su obustavljena, a djelatnici u spomenutim granama trpe dosad neviđene gubitke.

Kako bi doskočio krizi i barem donekle ublažio njezine katastrofalne posljedice, platforma Airbnb, čiji korisnici trpe ogromne gubitke zbog nemogućnosti iznajmljivanja smještaja i pružanja usluga, pokrenula je novi projekt koji putnike potiče da se ne odriču svoje omiljene aktivnosti i da jedinstvena iskustva iz svakog kutka svijeta steknu virtualnim putem.

Airbnb online iskustva: tradicionalna izrada tjestenine

Airbnb tako omogućuje da se iz udobnosti vlastitog doma uključite u “wine class” koji vodi portugalski stručnjak za vina, da kuhate lokalna jela s marokanskom obitelji ili tjesteninu s talijanskom “nonicom”, upoznate životinje na malenoj američkoj farmi, da naučite kuhati pravu kavu, vježbate yogu s učiteljicom iz Italije, poslušate koncert s Islanda, plešete tango… Cijene se razlikuju, a neka iskustva nude se i besplatno. Nedostaje li vam putovanja, druženja i jedinstvenih iskustava koja će vas obogatiti, a posve sigurno i zabaviti u ovim nimalo lakim vremenima, posjetite službenu Airbnb stranicu i odaberite nešto od ponuđenoga, sasvim smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe.

Airbnb online iskustva: tečaj Tanga

 

Piše: Tina Lončar

Fotografije: Airbnb

Pročitajte i...

Putujmo preko ekrana: Filmovi u kojima je grad jedan od glavnih likova 

Kad već ne možemo putovati, ovi nas filmovi vode na neke od najljepših svjetskih destinacija

Dvorci i rezidencije iz serije 'The Crown': Donosimo ideje za neka buduća putovanja

Raskoš scenografije serije 'The Crown' u stvarnom životu

Sad ili nikad: pronašli smo odlične tutoriale za pletenje

Ako ste ikad imali želju naučiti plesti, sad je savršen trenutak za to

▲ Povratak na vrh